ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Ενέδρα θανάτου στο Δίστομο με θύμα αστυνομικό

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2013 3:24 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:53
ΑΘΗΝΑ
Νεκρός έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας 37χρονος αστυνομικός του Α.Τ. Λιβαδειάς από πυρά κακοποιών στην περιοχή του Διστόμου Βοιωτίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου ύποπτων ατόμων, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των πέντε ατόμων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. η συμπλοκή έγινε στις δύο το πρωί.
Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Λιβαδειάς εκτελούσαν υπηρεσία ελέγχων στην περιοχή της Δεσφίνας όταν ενημερώθηκαν πως ύποπτα άτομα κινούνταν πεζή σε περιοχή του Διστόμου.
Στο σημείο που τους υποδείχθηκε μετέβη αρχικά ένα συμβατικό όχημα, με τρεις αστυνομικούς.
Ενώ στάθμευαν το όχημα, εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά πέντε άτομα, κρυμμένα σε αλσύλλιο, τα οποία με την απειλή βαρέος οπλισμού αφαίρεσαν τον υπηρεσιακό εξοπλισμό των αστυνομικών (τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα, τρία πιστόλια και ένα πολεμικό τυφέκιο G 3- A3).
Όταν κατέφθασε δεύτερο συμβατικό όχημα με δυο αστυνομικούς, ένας από τους κακοποιούς έβαλε εναντίον τους, με πυροβόλο όπλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός στον δεξιό μηρό, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Οι δράστες διέφυγαν με το πρώτο υπηρεσιακό όχημα μάρκας FORD FOCUS, χρώματος μπλε.
Ο 37χρονος, πατέρας δύο παιδιών άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς όπου μεταφέρθηκε, από αιμορραγία. Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο να γίνει πατέρας για τρίτη φορά.
 Πληροφορίες, που δεν έχουν διασταυρωθεί, αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν οι δραπέτες των φυλακών των Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη συμπλοκή τους με την αστυνομία στην περιοχή του Ισθμού, είχε πέσει νεκρή μία νεαρή κοπέλα, η οποία πήγαινε στη δουλειά της.
 Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό τους, με τη συνδρομή ειδικών δυνάμεων (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ και ΔΙΑΣ) και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ..
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass