Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.:

Συμφωνήσαμε να λέμε την αλήθεια στους Έλληνες

Δημοσίευση: 28 Νοε 2016 12:00

Τις βασικές παραμέτρους του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας παρουσίασε σε πολιτική εκδήλωση στην Καρδίτσα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της κ. Νίκος Δένδιας, τονίζοντας ότι η βασικότερη από αυτές είναι ότι «όλοι στη Ν.Δ. συμφωνήσαμε να λέμε την αλήθεια στους Έλληνες, διότι μέχρι τώρα έχουν πήξει στα ψέματα από τη συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ.»!

Την εκδήλωση οργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρδίτσας στο αναψυκτήριο Παυσιλύπου, όπου το «παρών» έδωσαν μεταξύ πολλών τοπικών στελεχών και φίλων του κόμματος, ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Κώστας Τσιάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και δήμαρχος Μουζακίου κ. Γ. Κωτσός, ο δήμαρχος Σοφάδων κ. Θ. Σκάρλος, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Ν.Δ. κ. Σ. Τόλια, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας κ. Λ. Τσιούκης, η πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης κ. Λ. Κοπάνου, ο υπεύθυνος οργάνωσης Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ν. Καραγιάννης, οι πολιτευτές κ.κ. Ασ. Σκόνδρα, Σπ. Ταλιαδούρος, Σ.Κουλοκτσής, Ορέστης Ψαχούλας, περιφερειακοί, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων.

Τον κόσμο και τον κεντρικό ομιλητή καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. κ. Γιάννης Πετεινάρας, και στη συνέχεια έλαβε τον λόγο ο κ. Τσιάρας εξαίροντας το ήθος και το έργο του κ. Δένδια τόσο στις κυβερνήσεις της Ν.Δ. όσο και στην αντιπολίτευση!

Ακολούθως ο κ. Τσιάρας προχώρησε σε μια ιστορική αναδρομή της προσφοράς της Ν.Δ. στον τόπο μας τονίζοντας πως «όπως σε κάθε δύσκολη περίοδο κατάφερνε πάντα να σώζει τη χώρα από την καταστροφή, έτσι και σήμερα με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα δώσει και πάλι τις μεγάλες μάχες που πρέπει για να την κρατήσει όρθια»!. «Η μόνη πορεία εξόδου από την κρίση για την Ελλάδα είναι αυτή που έχει χαράξει η Νέα Δημοκρατία» τόνισε ο βουλευτής Καρδίτσας και κάλεσε στο βήμα τον κ. Δένδια.

Ο βουλευτής Β’ Αθήνας έπλεξε το εγκώμιο του κ. Τσιάρα τον οποίο χαρακτήρισε «στενό φίλο» και «ψυχή της Κ.Ο. της Ν.Δ.», όσο και όλων - παλιών και νέων - Καρδιτσιωτών πολιτικών που αγωνίστηκαν στις τάξεις της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης για την πρόοδο και ευημερία της πατρίδας.

Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη χώρα ο κ. Δένδιας δήλωσε πως «ακόμη δυστυχώς δεν έχουμε πιάσει πάτο, αφού το 2017 ο ελληνικός λαός θα πρέπει να καταβάλει περίπου 2,5 δισ. επιπλέον έμμεσους και άμεσους φόρους και άλλο 1,4 δισ. από αυξήσεις σε είδη πρώτης ανάγκης! Γι’ αυτό είναι ανάγκη γρήγορα να υπάρξει αλλαγή πολιτικής»!

«Η Ν.Δ.» πρόσθεσε «όταν γίνει κυβέρνηση πρώτα θα κοιτάξει να στηρίξει τους αδύναμους και να επεκτείνει τον θεσμό του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. Ακόμη θα προχωρήσει σε μειώσεις των φορολογικών συντελεστών, δυσβάσταχτων φόρων όπως είναι ο ΕΝΦΙΑ, αλλά και σε στήριξη της επιχειρηματικότητας, η οποία μπορεί να δώσει τεράστια ώθηση στην ελληνική οικονομία».

Κλείνοντας ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε και στα εθνικά θέματα υπογραμμίζοντας πως «η εμφανής ανικανότητα της πρώτης μεταπολιτευτικής λαϊκίστικης κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. έχει επιτρέψει τόσο στον Ερντογάν της Τουρκίας, όσο και στον Ράμα της Αλβανίας να αμφισβητούν ευθέως τα σύνορά μας»!

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass