ΑΠΟ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Β. Μπούτας: Αγώνας επιβίωσης τώρα!

Δημοσίευση: 29 Νοε 2016 13:00

Από την ερχόμενη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 οι αγρότες της Θεσσαλίας για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια, ξαναβγάζουν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών και στους δρόμους!

Η απόφαση αυτή πάρθηκε στην μεγάλη πανθεσσαλική σύσκεψη των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων της περιφέρειάς μας χθες στον Παλαμά!

Ακολουθούν συλλαλητήρια διαμαρτυρίας ενάντια στη μνημονιακή φορομπηχτική πολιτική την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Φάρσαλα και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, η Επιτροπή των μπλόκων συγκαλεί πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας για να καθοριστούν οι κινήσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα με στόχο έξοδο στις εθνικές οδούς στις αρχές του νέου έτους.

Ο πάντα μπροστάρης στους αγροτικούς αγώνες, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας κ. Βαγγέλης Μπούτας, στην ομιλία του τόνισε πως τα προβλήματα συνεχώς διογκώνονται και πολλαπλασιάζονται, δεδομένου ότι οι κυβερνώντες εξακολουθούν να εφαρμόζουν πιστά την πολιτική του ξεκληρίσματος των μικρομεσαίων αγροτών!

Ο κ. Μπούτας κάλεσε τους αγρότες να συμμετάσχουν μαζικά στις κατά τόπους ενημερωτικές συσκέψεις που θα οργανωθούν στα χωριά για να πληροφορηθούν συγκεκριμένα τι τους περιμένει το 2017 και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τα συλλαλητήρια.

Ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής επέρριψε ευθύνες για τις καταστροφές στις καλλιέργειες από τις θεομηνίες, τόσο στην κεντρική εξουσία όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού ποτέ δεν υλοποίησαν των αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα!

Σε ότι αφορά στα αιτήματα του αγώνα, όχι μόνο δεν άλλαξαν από αυτά των κινητοποιήσεων που έγιναν τον προηγούμενο χειμώνα, αλλά προστέθηκαν κι’ άλλα που σχετίζονται με την μη εφαρμογή των νέων σκληρών εισπρακτικών μέτρων του τρίτου μνημονίου.

Να σημειωθεί ότι τους συγκεντρωμένους αγρότες χαιρέτησε ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Γιώργος Σακελλαρίου δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου στα δίκαια αιτήματά τ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass