ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΒΕ – ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ζητούν μείωση 50% στα δημοτικά τέλη

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2016 9:00

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας αποφάσισε να έρθει σε δυναμική αντιπαράθεση με τον Δήμο Καρδίτσας εάν η Δημοτική Αρχή δεν υπαναχωρήσει και δεν προβεί σε άμεση μείωση τουλάχιστον 50% των υπέρογκων δημοτικών τελών που επιβάλλονται ιδιαίτερα στις μεγάλες επιχειρήσεις που βρίσκονται εκτός πόλεως.

Όπως τονίστηκε στην διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του σώματος, θα συσταθεί μια επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Βύρων Παππά, τον πρώην πρόεδρο κ. Ηλία Αντωνίου και τους κ.κ. E. Παπουτσή, Γ. Κατσίκη και Κ. Ζυγογιάννη, η οποία θα ασχοληθεί εμπεριστατωμένα με το ζήτημα και θα προχωρήσει στις όποιες ενέργειες κριθούν αναγκαίες για την αντιμετώπισή του.

Αίτημα άμεσης ικανοποίησης προς τον Δήμο θα είναι η μείωση των τελών κατά 50% για τις επιχειρήσεις άνω των 100 τ.μ. που λειτουργούν εκτός πόλης και εν συνεχεία η έναρξη διαλόγου με την Δημοτική Αρχή με παρουσία της επιτροπής σε επόμενη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, όπου και θα καταθέσει προτάσεις σχετικές με το πρόβλημα.

Ακολούθως θα ζητηθούν προς διερεύνηση οι αιτήσεις που έκαναν επιχειρήσεις οι οποίες κατά τον κ. Παπουτσή ζήτησαν και έλαβαν μείωση η και απαλλαγή στα τέλη από τον Δήμο Καρδίτσας.

Να σημειωθεί ότι στην διάρκεια της συζήτησης ήταν έκδηλος ο εκνευρισμός από πλευράς επιχειρηματιών – μελών του ΔΣ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν στο μέλλον διάφορες κινήσεις μπλοκαρίσματος των αυξήσεων στα τέλη των επιχειρήσεων, είτε μέσω της νομική οδού, η δυναμικών αντιδράσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass