ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ! - ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Δεν πείθονται από τα κυβερνητικά… δώρα

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2016 8:37

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή των συνταξιούχων του νομού Καρδίτσας στις κινητοποιήσεις του κλάδου απηύθηναν χθες μέσω συνέντευξης τύπου οι εκπρόσωποι των τοπικών συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων!

Ειδικότερα ο κ. Παύλος Νταραράς σε σύντομη τοποθέτησή του επισήμανε μεταξύ άλλων: «Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων όλους τους συνταξιούχους να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα στα Προπύλαια στις 15/12/2016, ώρα 5 μ.μ. Συνάδελφοι συνταξιούχοι. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση σε ασφαλιστικό, φορολογικό, ιδιωτικοποιήσεις κλπ. για την ανατροπή τους. Δεν σταματάμε να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας, με πρώτο την άμεση απόδοση των συντάξεών μας, όπως είχαν διαμορφωθεί όταν συνταξιοδοτηθήκαμε. Απαιτούμε δωρεάν και δημόσια υγεία. Την κατάργηση όλων των αντεργατικών – αντιασφαλιστικών νόμων, την άμεση ανακεφαλαιοποίηση όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Συνάδελφοι Συνταξιούχοι… Δεν διαπραγματευόμαστε ψίχουλα! Τώρα πιο μαζικά, μαχητικά, δυναμικά στον αγώνα όλοι μαζί! Να μη λείψει κανένας από το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της Αθήνας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass