Δύσκολο παζλ στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2016 19:42

*ΔΥΣΚΟΛΟ το παζλ που ανακύπτει για τη συγκρότηση του προεδρείου στο Oικονομικό Επιμελητήριο.

Των χιλίων κομματιών και άνω, για προχωρημένους παίχτες. Ο σοφός λαός τους έβαλε σε μπελάδες με την ψήφο του.

Λογικά, με τη γαλάζια παράταξη πρώτη ενισχυμένη, η ανάδειξη προέδρου θα έπρεπε να μοιάζει με εξίσωση πρώτου βαθμού. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια κι έχει και τέσσερα πόδια; Όμως…

***

*ΜΟΝΟ που οι γαλάζιοι δεν μιλιούνται μεταξύ τους, μετά από όσα έγιναν προεκλογικά. Πρώτευσε μεν ο Βολιώτης Γ. Χρηστάκης αλλά δεν κατάφερε να εκλέξει μαζί του και τους δικούς του, απέτυχαν και ο Τρικαλινός Γ. Παπαμιχαήλ και η Βολιώτισσα Κ. Γιαννουσά, εκλέχθηκαν οι Λαρισαίοι αντίπαλοί του εσωπαραταξιακά, ο Ηλ. Κοτσιμπογεώργος κι ο Βαγγ. Αναγνωστόπουλος. Εν ολίγοις βρέθηκε στο νέο συμβούλιο ένας Βολιώτης μοναχός του, με έξι Λαρισαίους. Να κληθεί ο Μπέος να βοηθήσει στη διαπραγμάτευση δεν λέει μάλλον…

***

*ΝΑ ψηφίσουν οι υπόλοιποι Λαρισαίοι για πρόεδρο τον Ηλ. Κοτσιμπογεώργο, δείχνει πολύ χλωμό. Οι πράσινοι φερειπείν είναι στα μαχαίρια μαζί του μετά τις άγριες προεκλογικές αντιπαραθέσεις το παρασκήνιο.

Να συμφωνήσουν όλοι οι υπόλοιποι στο πρόσωπο του παλιού προέδρου Αιμ. Νταγιάννη, μάλλον απίθανο. Εδώ σοβεί κρίση και μέσα στους κόλπους των πρασίνων. Εκκρεμεί λέγεται και η παραίτηση ενός εκ των δύο Λαρισαίων, ο δεύτερος είναι ο Βασ. Πιτσίλκας, ώστε να τηρηθεί η συμφωνία και να εκλεγεί ο Τρικαλινός της παράταξης στο συμβούλιο.

***

*ΝΑ συμφωνήσουν όλοι, προ του αδιεξόδου, στο πρόσωπο του Νίκου Κίσσα, του νεοεισελθόντος στη διοίκηση με την παράταξη των λογιστών, δεν προκύπτει. Ακριβώς γι’ αυτό, νεοεισερχόμενος.

Ούτε διαφαίνεται ανάλογη σύμπραξη ώστε να γίνει πρόεδρος ο Χρόνης Ισαακίδης, η παλιά καραβάνα των Ανεξάρτητων, ο οποίος δεν το θέλησε σε άλλους κι άλλους καιρούς. (Τα αδιέξοδα τέτοιου είδους είναι πάντως για να ξεπερνιούνται. Αλλά και για να δίνουν ενδιαφέρον στις διεργασίες).

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass