ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΛ. ΓΙΑΝΝΕΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΤΕΛΗ

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο απαιτούν οι Καρδιτσιώτες επιχειρηματίες

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2016 9:31

Με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας κ. Κλεομένη Γιαννέλο συναντήθηκε χθες αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου υλοποιώντας την πρόσφατη απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής και των επιχειρηματιών για άμεση άσκηση ισχυρών πιέσεων στην Δημοτική Αρχή του Δήμου Καρδίτσας να μειώσει κατά τουλάχιστον 50% τα υπέρογκα δημοτικά τέλη!

Με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Βύρωνα Παππά, η αντιπροσωπεία ζήτησε επιτακτικά έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθεί το θέμα εκτενώς και να διατυπωθούν οι απόψεις όλων των παρατάξεων, αλλά και της Δημοτικής Αρχής τι μέλλει γενέσθαι.

Τόσο ο κ. Παππάς, όσο και ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Αντωνίου εξήγησαν στον κ. Γιαννέλο συνοπτικά τους λόγους της διαμαρτυρίας τους αυτής προσθέτοντας πως το αίτημα για συζήτηση στο Δ.Σ. στηρίζουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις.

Επιπρόσθετα κατήγγειλαν την Δημοτική Αρχή για πλήρη αδιαλλαξία, τονίζοντας ότι αν δεν αλλάξει ρότα οι επιχειρηματίες θα αντιδράσουν δυναμικά.

Από την πλευρά του ο κ. Γιαννέλος δεσμεύτηκε πως θα μεταφέρει το αίτημά τους στον Δήμαρχο κ. Φώτη Αλεξάκο για να συζητηθεί και να ληφθεί από κοινού σχετική απόφαση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass