ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ:ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ 4Ο ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Μυρίζουν μπαρούτι οι διεθνείς εξελίξεις

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2016 10:53

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με μεγάλη συμμετοχή φίλων και οπαδών του κόμματος, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Καρδίτσα πολιτική συγκέντρωση, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πάνος Τσόγκας, μέλος της ΤΕ Πόλης Καρδίτσας του ΚΚΕ που χαιρέτησε την μαζική παρουσία των εργαζομένων στη εκδήλωση και τόνισε την ανάγκη της ολόπλευρης ισχυροποίησης του ΚΚΕ και την σημασία του 20ου συνεδρίου.

Κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να προμηθευτούν τις Θέσεις της ΚΕ για το 20ό Συνέδριο, που κυκλοφορούν με τον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη.

Να τις μελετήσουν και να τις διαδώσουν, να κάνουν κάθε προσπάθεια ώστε η φωνή και η δράση του ΚΚΕ να φτάσει σε όσο το δυνατόν πιο πλατύ τμήμα του λαού της Καρδίτσας.

Στη συνέχεια μίλησε η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, η οποία αναφέρθηκε στις συνέπειες της «αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ πουν εφαρμόζεται πιστά από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «οι συνέπειες αυτές έχουν οδηγήσει σε φτώχεια, εξαθλίωση και περιθωριοποίηση την συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας. Ετοιμάζονται νέα μέρα «4ο μνημόνιο» που θα συντρίψει ότι έχει απομείνει όχι μόνο εισοδηματικά αλλά και τα ασφαλιστικά, προνοιακά κ.λ.π. δικαιώματα και κατακτήσεις. Ταυτόχρονα το προσφυγικό ανοιχτή πληγή, αλλά και το κυπριακό σε συνδυασμό με τις απειλητικές διαθέσεις της Τουρκίας, και τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που βρίσκονται σε εξέλιξη στην γειτονιά μας, συνιστούν άκρως επικίνδυνη κατάσταση για τα συμφέροντα το λαού μας. Το ΚΚΕ απευθύνεται στα λαϊκά στρώματα και συζητά μαζί τους γι’ αυτές τις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή μας, εξελίξεις που "μυρίζουν μπαρούτι", και τι πρέπει ο λαός μας και το κίνημά του να κάνουν».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της η κα Παπαρήγα αφού διαβεβαίωσε ότι «το ΚΚΕ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την άμεση αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων και την ικανοποίηση των συγχρόνων αναγκών των εργαζομένων». Επιπλέον, μίλησε για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ, που – όπως είπε - θα συμβάλει αποφασιστικά « στο ολόπλευρο και πολύπλευρο ιδεολογικό - πολιτικό - οργανωτικό ατσάλωμα του Κόμματος, ως Κόμμα της επαναστατικής ανατροπής, ικανό να ανταποκριθεί στο άμεσο καθήκον της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος και της οικοδόμησης της κοινωνικής συμμαχίας εργατών, αυτοαπασχολουμένων αγροτών και ΕΒΕ, καθώς και των οικογενειών τους, σε αντικαπιταλιστική αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση, ικανού να ηγηθεί στην πάλη κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου, για την εργατική εξουσία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass