ΓΙΑ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥΣ

Μποναμάς 17 εκ. ευρώ στη Θεσσαλία

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2016 11:17

Ως πρωτοχρονιάτικος μποναμάς μπορεί να θεωρηθεί η εξασφάλιση επιπλέον 17 εκατομμυρίων ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, χρήματα που θα διατεθούν για οδικά έργα και αναμένεται να τονώσουν την τοπική οικονομία και να ενισχύσουν την αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μετά από ασφυκτικό πρέσινγκ του περιφερειάρχη Θεσσαλίας και προέδρου της ΕΝΠΕ Κώστα Αγοραστού στον γενικό γραμματέα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων κ. Κορκολή και στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας κ. Αλεξ. Χαρίτση αποφασίστηκε η άμεση διάθεση στην Περιφέρεια του ποσού των 17 εκατ. ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για την αποκατάσταση και βελτίωση οδικών αξόνων, την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού, έργα αποχιονισμού, την προμήθεια για τη σήμανση εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, τη συντήρηση στηθαίων, κ.α.

Σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, αφού έκανε αναφορά στην πολύ καλή συνεργασία που έχει με τους κ.κ. Χαρίτση και Κορκολή, υποστήριξε ότι «τα χρήματα αυτά είναι παραγωγικά και θα διατεθούν για την ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων και μεταφορά εμπορευμάτων και θα ενισχύσουν σε δύσκολους καιρούς την τοπική οικονομία και αγορά».

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass