Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΘΕ

«Αποτελεσματικός ο μηχανισμός λειτουργίας της Εταιρίας»

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2017 8:20

«Ο μηχανισμός λειτουργίας της Εταιρίας ήταν σε εγρήγορση, και η πρόκληση για τη διατήρηση του αυτοκινητόδρομου ανοιχτού με συνεχή και ομαλή λειτουργία αντιμετωπίστηκε με επιτυχία», υποστηρίζει, σε ανακοίνωσή της η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε., προσθέτοντας πως «από τις 6 έως τις 12 Ιανουαρίου, ένα από τα σφοδρότερα κύματα κακοκαιρίας των τελευταίων ετών έπληξε το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, δίνοντας συνεχείς και έντονες χιονοπτώσεις καθώς και παγετό σε όλο το μήκος του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.

Οι 100 εργαζόμενοι της Εταιρίας στον αποχιονισμό εργάστηκαν συνολικά 8.914 ώρες (χρόνος που χρειάζεται να εργαστούν 52 άνθρωποι για ένα μήνα). Τα 36 εκχιονιστικά μηχανήματα τα οποία επιχειρούσαν συγχρόνως σε όλο το μήκος του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου έριξαν 3.516 τόνους αλάτι (126 φορτηγά) ο δε όγκος χιονιού που απαγχονίστηκε ανήλθε σε πάνω από 650.000m3 (που αντιστοιχεί σε 43.300 φορτηγά για να το μεταφέρουν). Το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρίας, το οποίο και αυτό λειτουργούσε σε 24ωρη βάση λόγω της κακοκαιρίας, διεκπεραίωσε το διάστημα αυτό πάνω από 2.300 κλήσεις. Tο Κέντρο Διαχείρισης του Αυτοκινητόδρομου σε στενή συνεργασία με την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, Λάρισας και Πιερίας, διαχειρίστηκε και συντόνισε ανθρώπινους πόρους και εξοπλισμό με αποτέλεσμα τη διατήρηση της αδιάλειπτης λειτουργίας του αυτοκινητοδρόμου καθ’ όλη τη διάρκεια των φαινομένων».

Και η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» καταλήγει: «Ευχαριστούμε θερμά τους οδηγούς για τη συμμόρφωσή τους στις υποδείξεις και τη σύνεση που επέδειξαν κατά τη μετακίνησή τους στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass