ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔ Γ. ΚΩΤΣΟΥ

Δήμαρχοι και δημοσιογράφοι, συζήτηση χωρίς ατζέντα

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2015 21:22 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:34

Συνεργάτες καθημερινά αλλά και αντίπαλοι κάποιες φορές, δήμαρχοι και δημοτικοί παράγοντες από τη μια και δημοσιογράφοι της Λάρισας από την άλλη, είχαν την ευκαιρία σήμερα για μια χαλαρή αλλά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη συζήτηση, στα γραφεία της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Η συνάντηση οργανώθηκε από τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Γιώργο Κωτσό, δήμαρχο Μουζακίου, ο οποίος μετά από μια επιγραμματική αναφορά του ρόλου, της προοπτικής και της στρατηγικής της ΠΕΔ, παρέδωσε τους δημοσιογράφους στους συναδέλφους του της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι ερωτήσεις αυτή τη φορά δεν ήταν προνομία των δημοσιογράφων, η συζήτηση ισότιμη και ο στόχος κοινός: η συνδρομή όλων στην προσπάθεια ανάπτυξης και προόδου της ευρύτερης περιοχής. Συμπέρασμα; Όλοι βγαίνουν ωφελημένοι όταν συζητούν δίχως ατζέντα, χωρίς την πίεση του χρόνου και των καθημερινών ζητημάτων.

Οικοδεσπότες στη συνάντηση, η οποία εξελίχθηκε σε μια μεγάλη παρέα «με ένα ποτήρι κρασί», πέραν του προέδρου της, η γ. γ. της ΠΕΔ Ρ. Καραλαριώτου και τα μέλη της διοίκησης, Θαν. Νασιακόπουλος δήμαρχος Κιλελέρ, Νίκος Ευαγγέλου δήμαρχος Ελασσόνας, Ρ. Κομήτσας- πρώην πρόεδρος ΠΕΔ, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάνθος Σαρρής- Λάρισας, Ν. Στόικος-Βόλου, Χρ. Καπετάνος-Φαρσάλων και βέβαια ο διευθυντής Δημ. Τσούμας και οι υπάλληλοι της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

                                                                                                                                    Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass