ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

Μονάδα Βιοαερίου στους Σοφάδες φτιάχνει ο Σάκης Ρουβάς

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2017 18:36

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Στον νομό Καρδίτσας, αποφάσισε να επενδύσει ο Σάκης Ρουβάς, κατασκευάζοντας σε ιδιόκτητη έκταση περίπου 37 στρεμμάτων, στον Άγιο Βησσάριο Σοφάδων, μια πρότυπη οικολογική Μονάδα Βιοαερίου, με παράλληλη λειτουργία ενός σύγχρονου υδροπονικού θερμοκηπίου.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παραβρέθηκε χθες βράδυ, στο εξοχικό κέντρο «Κέντια», όπου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση με τη συμμετοχή πολλών αγροτών και κτηνοτρόφων, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκε το πρότζεκτ της νέας επιχείρησης.
Τη στήριξή τους στην επενδυτική προσπάθεια του κ. Ρουβά εξέφρασαν στην εκδήλωση ο δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Κώστας Νούσιος, οι προϊστάμενοι της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Καρδίτσας, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος και ο πρώην Δήμαρχος Παλαμά κ. Κώστας Πατσιαλής.
Κατά την αναζήτηση για την υλοποίηση του νέου εγχειρήματός του, ο Σάκης Ρουβάς εκτίμησε ιδιαίτερα τα πολλά αγροκτηνοτροφικά πλεονεκτήματα που διαθέτει ο νομός Καρδίτσας και συμβουλευόμενος τους συνεργάτες του που είναι νέοι και άριστα καταρτισμένοι επιστήμονες του πρωτογενούς τομέα, αποφάσισε να ξεκινήσει στον τόπο μας την καινούργια φιλόδοξη δραστηριότητά του.
Εξάλλου, όπως και ο ίδιος επισήμανε μιλώντας στους συγκεντρωμένους παραγωγούς, επιθυμία του είναι το επόμενο διάστημα να αναπτύξει περεταίρω την επιχειρηματικότητά του στο Νομό, επενδύοντας και στον κτηνοτροφικό τομέα.
Γι’ αυτό εξέφρασε σε όλους θερμές ευχαριστίες για το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξαν να συνεργαστούν μαζί του, υπογραμμίζοντας πως θα επισκέπτεται πλέον συχνά την περιοχή για συναντήσεις, δείχνοντας έντονα την βούλησή του να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν γρήγορα τα έργα.
Να σημειωθεί ότι ο Σάκης Ρουβάς και οι συνεργάτες του, ερευνούσαν αρχικά περιοχές του Δήμου Παλαμά και είχαν βρει τις απαραίτητες εκτάσεις στον Άγιο Δημήτριο. Όμως η έλλειψη δικτύου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης ήταν καθοριστική για την τελική επιλογή στον Δήμο Σοφάδων.

Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass