ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟ

Τιμή στον λοχαγό Κων/νο Ι. Ισχόμαχο

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2017 8:40

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Με επισημότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου στην Τ.Κ Λουτρού η εκδήλωση τιμής και μνήμης για το Λοχαγό Κων/νο Ι. Ισχόμαχο, Γενικό Αρχηγό της Θεσσαλικής Επανάστασης του 1878, που διοργάνωσε ο Δήμος Σοφάδων. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κκ Τιμόθεου στο μνημείο που έχει ανεγερθεί στο χώρο της πλατείας. Ακολούθησε η εκφώνηση πανηγυρικού για το ιστορικό της Θεσσαλικής Επανάστασης 1878 από τον κ. Βασίλειο Τσαντήλα, Πρόεδρο της Ένωσης Αγραφιώτικων χωριών.

Εν συνεχεία έγινε κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο, τον εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας κ. Ορέστη Ψαχούλα, τον πρόεδρο της Τ.Κ Λουτρού κ. Χαράλαμπο Χαρόβα, τον εκπρόσωπο του ανώτατου Διοικητή Φρουράς Καρδίτσας υπολοχαγό ΠΖ κ. Χρήστο Κοκκινούλη, την πρόεδρο του Λαογραφικού Συλλόγου Λουτρού κ. Βασιλική Κολοβού, το Διοικητικό μέλος του Εξωραιστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου απανταχού Λουτριωτών κ. Γεώργιο Κουκόσια και τον πρόεδρο της «Πανθεσσαλικής Στέγης» κ. Στέφανο Κούτρα.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την ανάκρουση του Εθνικού Υμνου από τη φιλαρμονική του Δήμου Σοφάδων.

Να σημειωθεί ότι στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής του νομού κ. Κώστας Τσιάρας, οι αντιδήμαρχοι κ. Αικατερίνη Σκρέτα και Ευάγγελος Ζήσης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ. Σπύρος Εκίζογλου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, ο πρ. Δήμαρχος Σοφάδων κ. Νικόλαος Δαμψαράς, η πρ. βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Σωτήρης Τσιώλης, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass