ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επίσημα νέος συντονιστής ο Νικόλαος Ντίτορας

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2017 16:14

Επίσημα ανέλαβε από τις 26 Μαΐου τα καθήκοντά του ο νέος συντονιστής γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Νικόλαος Ντίτορας.

Η επιλογή των επτά συνολικά νέων επικεφαλής των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων έγινε από το ΑΣΕΠ και τη σχετική απόφαση υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Νικόλαος Ντίτορας διετέλεσε αντινομάρχης Μαγνησίας, επί της θητείας του νομάρχη, Απόστολου Παπατόλια, ενώ μέχρι πρότινος ήταν δασάρχης Βόλου.

Ο κ. Ντίτορας λαμβάνει τη θέση του μέχρι πρότινος εκτελούντα χρέη γενικού γραμματέα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Ηλία Τσέλιγκα.

ΟΙ ΕΠΤΑ ΝΕΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Αναλυτικά, οι νέοι συντονιστές των επτά Αποκεντρωμένων Διοικήσεων είναι οι εξής :

-Στην Αποκεντρωμένη Αττικής επελέγη ο Σπύρος Κοκκινάκης, πρώην γενικός γραμματέας Υγείας και στενός συνεργάτης του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

-Στην Αποκεντρωμένη Μακεδονίας-Θράκης, γενικός γραμματέας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της Διεύθυνσης Κοινωφελών Περιουσιών Ιωάννης Σάββας.

-Στην Αποκεντρωμένη Θεσσαλίας-Στέρεας Ελλάδας ο πρώην αντινομάρχης Μαγνησίας Νίκος Ντίτορας.

-Γενική γραμματέας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης αναλαμβάνει η Μαρία Κοζυράκη, διευθύντρια στη Διεύθυνση Δασών, δασολόγος και αρχιτέκτονας τοπίου, μέλος του ΓΕΩΤΕΕ.

-Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου-Ιονίων νήσων νέα καθήκοντα γενικού γραμματέα αναλαμβάνει ο δικηγόρος, διευθυντής Διοίκησης και μέλος του ΔΣ του Διοικητικού Επιμελητηρίου Νίκος Παπαθεοδώρου.

-Επικεφαλής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας παραμένει ο ασκών σήμερα καθήκοντα γενικού γραμματέα, Βασίλης Μιχελάκης και

-Τέλος, γενικός γραμματέας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου παραμένει ο, επίσης, ασκών σήμερα τα συγκεκριμένα καθήκοντα, Νίκος Θεοδωρίδης. Ο κ. Θεοδωρίδης είναι πτυχιούχος Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass