Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ

Ασφαλτοστρώνεται η οδός Αν. Παπανδρέου στην Καρδίτσα

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2017 17:17

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Εργασίες για την ασφαλτόστρωση της κεντρικής οδού Ανδρ. Παπανδρέου στην Καρδίτσα, (από τη διασταύρωση με την οδό Καποδιστρίου και προς την έξοδό της προς την Καρδιτσομαγούλα) πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα.


Ο Δήμος Καρδίτσας ανταποκρίθηκε στο αίτημα των περιοίκων, για αποκατάσταση του οδοστρώματος του συγκεκριμένου οδικού τμήματος, το οποίο χρησιμοποιούν καθημερινά πολλοί οδηγοί και είχε υποστεί μεγάλες φθορές και τομές λόγω προηγούμενων εργασιών οργανισμών κοινής ωφέλειας.
Ο δήμαρχος κ. Φωτ. Αλεξάκος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κων. Ξυλομένο πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 2/8 αυτοψία στον χώρο των εργασιών που περιλαμβάνουν απόξεση του υπάρχοντος φθαρμένου ασφαλτικού τάπητα με χρήση φρέζας και κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας.
 Η ασφαλτόστρωση της οδού Ανδρ. Παπανδρέου εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου “Αποκατάσταση οδικού δικτύου Δήμου Καρδίτσας” προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, το οποίο βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσής του.
Το έργο  χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Έργων και περιελάμβανε παρεμβάσεις σε δημοτικούς δρόμους με σκοπό την ανακατασκευή τους, καθώς και την πλήρη κατασκευή οδοποιίας, αλλά και πλακοστρώσεις πεζοδρομίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass