ΑΜΕΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Αποκατάσταση φθορών στους δρόμους της Καρδίτσας

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2017 16:36

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες παρεμβάσεις αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος, (λακούβες, τομές) σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της πόλης .

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Κωνσταντίνος Ξυλομένος επέβλεψε τις εργασίες των μηχανημάτων του Δήμου Καρδίτσας και του προσωπικού, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για παρεμβάσεις που θα συνεχιστούν, ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Για τον σκοπό αυτό από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου έχει γίνει μια συνολική καταγραφή των φθορών τόσο στον αστικό ιστό της πόλης, όσο και περιφερειακά. Σ' αυτή την προσπάθεια παρακαλούνται να συμβάλουν και οι δημότες αναφέροντας σχετικά προβλήματα φθορών στο τηλέφωνο 2441076000, προκειμένου να καταγραφούν, για να συμπεριληφθούν στο έργο αποκατάστασης που επεξεργάζεται η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου και πρόκειται να δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα με στόχο τη συνολική και κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντιμετώπιση του προβλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass