ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Λειτουργία τελωνείου, επαρχιακοί δρόμοι και φοιτητικές εστίες

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2017 16:07

Συνεδριάζει την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ. το Περιφερειακό Συμβούλιο με 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη και τρία ζητήματα που έθεσε εκτός ημερησίας η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση. Αναλυτικότερα οι επερωτήσεις της περιφερειακής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» αφορούν στο ημιτελές εγκαταλελειμμένο κτίριο που προοριζόταν για Τελωνείο στην περιοχή Ομορφοχωρίου Λάρισας, την κατάσταση επαρχιακών δρόμων στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και το μεγάλο πρόβλημα για τις εργατικές-λαϊκές οικογένειες από τις μεγάλες ελλείψεις σε σπουδαστικές-φοιτητικές εστίες στα ΤΕΙ και ΑΕΙ της Θεσσαλίας.

Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ξεχωρίζουν τα εξής: Προγραμματισμός πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) διάρκειας οκτώ (8) μηνών για την κάλυψη εποχικών, παροδικών ή πρόσκαιρων αναγκών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για το έτος 2017, με εισηγητή τον Γ. Λαδόπουλο, αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., Μαθητεία ΕΠΑ.Σ., Μαθητεία Ι.Ε.Κ.) για απασχόληση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά το σχολικό έτος 2017-2018 καθώς και για τα επόμενα έτη. Κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων, συνολικού εμβαδού 9.611,36τ.μ., για την κατασκευή του έργου: «Ανισόπεδος Κόμβος Τυρνάβου Ε.Ο. Λαρίσης - Κοζάνης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass