ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ

Νέο σύστημα ποιότητας νερού στη ΔΕΥΑ Τρικάλων

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2017 16:14

ΤΡΙΚΑΛΑ
Μια σημαντική και απαραίτητη τεχνολογική εξέλιξη για τη ΔΕΥΑΤ. Πιο συγκεκριμένα, το εργαστήριο αναλύσεων νερού της ΔΕΥΑΤ εφαρμόζει και εργάζεται σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας κατά ISO 9001.2015.

Το εν λόγω σύστημα αποτελεί επέκταση του ΙSO 9001.2008 δίνοντας έμφαση στην διαχείριση κινδύνων που προκύπτουν στο χημείο κατά την εργαστηριακή διαδικασία και στα προληπτικά μέτρα και τις διορθωτικές ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να για περιοριστεί η πιθανότητα λάθους στα αποτελέσματα των αναλύσεων.
* Στο μεταξύ στην τελική ευθεία βρίσκεται το έργο της κατασκευής τροφοδοτικού αγωγού υδρεύσεως προς Κρηνίτσα – Παλαιόπυργο, καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα, θα πάρει σάρκα και οστά η διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου.  Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, η Δημοτική Επιχείρηση Υδρεύσεως – Αποχετεύσεως Τρικάλων (ΔΕΥΑΤ), διακηρύσσει ότι την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου,  θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΤ, δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός με το σύστημα προσφοράς με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης, του άρθρου 95 του Ν. 4412/16,  για την ανάδειξη αναδόχου του παραπάνω έργου προϋπολογιζόμενης δαπάνης 439.766,35 ΕΥΡΩ  (χωρίς Φ.Π.Α.). Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε οκτώ ημερολογιακούς μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass