ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2017 17:15

ΤΡΙΚΑΛΑ

Για λίγες ώρες, χθες το κέντρο των Τρικάλων, είχε μια άλλη όψη, διαφορετική και ανθρώπινη, στο πλαίσιο της Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο.

Μαθητές από σχολεία των Τρικάλων κατέκλυσαν τους άδειους δρόμους, παίζοντας «λάστιχο», με κουτσό, με «μήλα», με σκάκι, με ζωγραφική. Στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, μαθητές λυκείων μάθαιναν από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» τα θετικά της ασφαλούς οδήγησης. Το κέντρο των Τρικάλων από τις 7 το πρωί παρέμεινε κλειστό και συγκεκριμένα στο το τμήμα των οδών Κανούτα – Όθωνος, από τη συμβολή τους με τις οδούς Χατζηγάκη έως και Γαριβάλδη (γέφυρα παλιού ΚΤΕΛ).

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου απευθυνόμενος στους μελλοντικούς ενήλικους συμπολίτες, τόνισε ότι αυτή είναι η πόλη που θα θέλαμε να βλέπουμε. Και στη συνέχεια προχώρησε στην κλήρωση 4 ποδηλάτων. (κέρδισαν οι αριθμοί 506, 918, 930, 811).

Στην εκδήλωση μετείχαν, οι αντιδημαρχίνες κ. Ντίνα Δήμα κι Εφη Λεβέντη, η αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Βασιλένα Μητσιάδη, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Χρήστος Μπουλούμπασης, στελέχη των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, των τμημάτων Πολεοδομικών Εφαρμογών, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρικκαίων.

Στις 19:30 προγραμματίστηκε ποδηλατοπορεία με αφετηρία την κεντρική πλατεία και κατάληξή της το πάρκο του Αη Γιώργη. Εκεί, με μια συναυλία αναμενόμενη και κεφάτη με τον Τώνη Sfinos, θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις για την Εβδομάδα Κινητικότητας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass