ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΔ ΣΤΟ ΤΡΙΚΕΡΙ

«Προοπτικές ανάπτυξης της νησίδας Αλατά»

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2017 15:56

Η Περιφερειακή Ενωση Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας στην προσπάθειά της «να αναδεικνύει συγκριτικά πλεονεκτήματα αλλά και να δίνει λύσεις σε συγκεκριμένα προβλήματα Δήμων της Περιφέρειας Θεσσαλίας» διοργανώνει ημερίδα στο Τρίκερι του Δήμου Νοτίου Πηλίου με θέμα «Προοπτικές ανάπτυξης της νησίδας Αλατά».

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα συζητηθούν τα εξής θέματα: «Πρόταση για την αξιοποίηση της Νησίδας Αλατά. Ιστορικό» εισηγητής: Φορτούνας Νικόλαος, δήμαρχος Δήμου Νοτίου Πηλίου.
«Ο χωροταξικός σχεδιασμός ως εργαλείο Ανάπτυξης και προσέλευσης επενδύσεων. Αντιμετώπιση του χωροταξικού σχεδιασμού από τους ΟΤΑ» εισηγητής: Ζαχαρόπουλος Ευάγγελος, δικηγόρος. «Προοπτικές από την Τουριστική Ανάπτυξη του Αλατά» εισηγητής: Καπούλα Νάνσυ, πρόεδρος Τ.Ε.Ε. – Περιφερειακού Τμήματος Μαγνησίας.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. στο Τρίκερι του Δήμου Νοτίου Πηλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Τρικερίου. Σήμερα ωστόσο, στις 19:00, θα προηγηθεί κοινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Θεσσαλίας με το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νοτίου Πηλίου, όπου και θα συζητηθούν θέματα ημερήσιας διάταξης καθώς και θέματα που θα θέσουν ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass