Νεκρός βρέθηκε ο Βολιώτης κυνηγός

Δημοσίευση: 08 Νοε 2017 16:16

ΒΟΛΟΣ

Νεκρός βρέθηκε χθες 68χρονος κυνηγός, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από χθες το απόγευμα στον επαρχιακό δρόμο Κεραμιδίου-Καναλίων. Όπως έγινε γνωστό, ο 68χρονος πήγε χθες για κυνήγι στην περιοχή του Κεραμιδίου και από τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ο 68χρονος, σύμφωνα με το e-thessalia.gr, εξόρμησε 100 μέτρα από μάντρα με καυσόξυλα μαζί με τα σκυλιά του. Χθες το πρωί κάτοικοι του χωριού καλούσαν σε βοήθεια την Αστυνομία καθώς δεν έβλεπαν να επιστρέφει στο αυτοκίνητό του, ενώ είχαν επιστρέψει τα σκυλιά που είχε μαζί του. Οι κάτοικοι ανέφεραν την εξαφάνιση του κυνηγού και φίλου τους. Για την εξαφάνιση ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και στήθηκε επιχείρηση από την αστυνομία και την Πυροσβεστική για να βρεθεί. Στις έρευνες συμμετείχε και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο. Τελικά, βρέθηκε νεκρός σε απόσταση μόλις ενός χιλιομέτρου από το αυτοκίνητό του.

Πρόκειται για τον Ζαχαρία Μοδέα, πρώην υπάλληλο του τμήματος οδοποιϊας του Δήμου Βόλου, παντρεμένο και πατέρα μιας κόρης. Ο θάνατός του αποδίδεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε παθολογικά αίτια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass