ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2017 17:51

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Πιο εξειδικευμένη είναι η στόχευση του νέου προγράμματος τουριστικής προβολής που θα υλοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το οποίο θα έχει ως κεντρικό άξονα την πλήρη αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτουν και οι τέσσερις Νομοί Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας, Μαγνησίας.


Αναλυτική παρουσίαση του νέου σχεδιασμού στους εμπλεκόμενους φορείς πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, από τον  αντιπεριφερειάρχη στον τομέα του τουρισμού κ. Ιωάννη Μπουτίνα, ο οποίος δέχθηκε τις απόψεις και τις προτάσεις όλων των ενδιαφερόμενων. Στη σύσκεψη συμμετείχαν από την Π.Ε. Καρδίτσας ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Τσιάκος και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου κ. Γιώργος Μάττας.
Όπως ειπώθηκε, το νέο σποτ προβολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας προσομοιάζει σε ένα υφαντό του οποίου τα χρώματα μεταβάλλονται ανάλογα με τη θεματολογία (ορεινές η πεδινές περιοχές, παραλιακοί οικισμοί, πολιτιστικά και αρχαία μνημεία) και σχετίζεται άμεσα με το λογότυπο της διαφημιστικής καμπάνιας «Thessaly handcrafted by time».
Επίσης έχουν ήδη γίνει παρεμβάσεις στην κεντρική διοίκηση για γρήγορη ολοκλήρωση βασικών υποδομών που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην τοπική τουριστική και όχι μόνον ανάπτυξη, όπως είναι ο Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος (Ε65), παραλιακές και διαπεριφερειακές οδικές συνδέσεις ( Τρίκαλα – Άρτα, Καρδίτσα – Αγρίνιο), για ένταξη της εστίασης στο ΕΣΠΑ, για την σήμανση μονοπατιών συνολικού μήκους 100 χιλιομέτρων κ.ά.
Ο κ. Μπουτίνας επισήμανε ακόμη την αναγκαιότητα εκτεταμένης χρήσης των κοινωνικών δικτύων η οποία προβλέπεται στο νέο σχεδιασμό τουριστικής προβολής της Περιφέρειας, της δημιουργίας ενός ντοκιμαντέρ, της οργάνωσης φεστιβάλ video bloggers με απονομή βραβείων και αθλητικών γεγονότων στη Λίμνη Πλαστήρα.
Τέλος, υπογραμμίστηκε πως το καινούργιο αναπτυξιακό πλάνο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις εκθέσεις που αφορούν τον τουρισμό και στην άρτια προετοιμασία των επαγγελματιών που θα συμμετέχουν στο περίπτερο που διατίθεται δωρεάν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass