ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Φτάνει στο Βελεστίνο σήμερα το φυσικό αέριο

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2017 16:09

ΒΟΛΟΣ

Ειδική εκδήλωση για την τροφοδότηση του 8ου Καλλικρατικού Δήμου στην περιοχή της Θεσσαλίας με φυσικό αέριο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Βελεστίνο.


Το Βελεστίνο εντάχθηκε στο πενταετές πρόγραμμα ανάπτυξης της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας στα πλαίσια της διείσδυσης του φυσικού αερίου σε περιοχές αμιγώς περιφερειακές των μεγάλων αστικών κέντρων. Ο βασικός σχεδιασμός επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου για την περιοχή του Βελεστίνου ξεκίνησε στις 29.05.2017 και ολοκληρώθηκε στις 27.09.2017.
Η αφή της φλόγας στην περιοχή του Βελεστίνου θα πραγματοποιηθεί στις 17:30 στο Δήμο Ρήγα Φεραίου όπου και θα τροφοδοτηθεί η εγκατάσταση του Δημαρχείου. Για όλους τους πολίτες της περιοχής η ανάπτυξη του δικτύου στην περιοχή είναι σημαντική γιατί τώρα ποια θα μπορούν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου επωφελούμενοι την άνεση και την οικονομία που προσφέρει η χρήση του στον οικιακό, επαγγελματικό, βιομηχανικό αλλά και στον Δημόσιο τομέα. Το ενδιαφέρον των πολιτών για σύνδεση με το δίκτυο φυσικό αερίου υπήρξε έντονο στην περιοχή του Βελεστίνου και συνεχίζει να καταγράφεται καθημερινά με την πληθώρα των αιτήσεων που δέχεται η Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου, ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass