Κλιμάκιο του Τύπου σε περιφερειάρχη και δήμαρχο Λάρισας

Δημοσίευση: 10 Νοε 2018 15:56

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστό και τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη είχε χθες το μεσημέρι η πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Ελενα Ριζεάκου που τον επισκέφθηκε συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ Δημήτρη Χορταργιά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Τύπου (στη συνάντηση με τον περιφερειάρχη μετείχε και ο έφορος της ΠΟΕΣΥ κ. Ι. Σιούλας) είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν στον κ. Αγοραστό τα προβλήματα του δημοσιογραφικού κλάδου ενώ παράλληλα μετέφεραν το αίτημα της ΠΟΕΣΥ και των Ενώσεων για την κάλυψη των δημοσιογραφικών θέσεων των Δήμων, αλλά και των ειδικών συνεργατών σε θέματα επικοινωνίας από δημοσιογράφους. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών και περιφερειάρχης Θεσσαλίας δεσμεύτηκε να στηρίξει το αίτημα των Ενώσεων στο Υπουργείο Εσωτερικών. *Στο πλαίσιο της συνάντησης με τον δήμαρχο Λαρισαίων η κ. Ριζεάκου αναφέρθηκε συνοπτικα στα προβλήματα του δημοσιογραφικού κόσμου ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, εργάζονται στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων. Ακολούθως ο κ. Καλογιάννης αναφέρθηκε στο εξελισσόμενο έργο στην πόλη, στα προβλήματα που ακόμη υπάρχουν αλλά και στο γεγονός ότι η Λάρισα είναι η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που έχει θέσει στο πεδίο της εφαρμογής το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), τονίζοντας πως οι παρεμβάσεις που υλοποιούνται αφενός συνιστούν τη δεύτερη μεγαλύτερη παρέμβαση από την εποχή του αείμνηστου δημάρχου Αρ. Λαμπρούλη με την ανάπτυξη του δικτύου πεζοδρόμων και αφετέρου υλοποιούνται με πόρους του Δήμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass