Πέθανε ο Περικλής Αγορογιάννης

ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΙΑ ΓΟΝΝΩΝ

Δημοσίευση: 10 Νοε 2018 15:57

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης το στερνό αντίο είπαν χθες συγγενείς και πολλοί φίλοι στον Περικλή Αγορογιάννη ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 84 του χρόνια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στις 11 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου Ελιάς Γόννων, όπου ζούσε μόνιμα. Ο Περικλής Αγορογιάννης αποσύρθηκε από την ενεργό πολιτική εδώ και πολλά χρόνια και έμενε πλέον μόνιμα στην Ελιά, το αγαπημένο του Κιτσιλέρι όπου ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες. Είχε σπουδάσει οικονομικές και πολιτικές επιστήμες και δραστηριοποιήθηκε για αρκετό διάστημα στην Αθήνα. Παρότι δεν είχε πια ενεργό δράση στην πολιτική, ήταν ενήμερος για τα τεκταινόμενα τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή όσο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Καθημερινά από την Ελιά μετέβαινε στους Γόννους όπου απολάμβανε το καφεδάκι με παλιούς και νέους φίλους σχολιάζοντας την τοπική επικαιρότητα αλλά και ευρύτερα. Μιλώντας χθες στην «Ε» για τον Περικλή Αγορογιάννη ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γόννων κ. Γιώργος Μπανιώρας ανέφερε ότι υπήρξε ένας καλοσυνάτος, προσιτός και δίκαιος άνθρωπος, όπου μπορούσε έκανε μόνο καλό και ποτέ κακό γι’ αυτό και οι συμπατριώτες του έτρεφαν μια ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπό του. Ο Περικλής Αγορογιάννης υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια την παράταξη στην οποία υπήρξε πολιτευτής, τη Νέα Δημοκρατία, υπήρξε αγωνιστής και έχαιρε της προσωπικής εκτίμησης και φιλίας του αείμνηστου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Στην κηδεία του παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. κ. Βασίλης Μπατζηλιώτης και ο πρόεδρος της Τοπικής Γόννων κ. Ελευθέριος Δεδικούσης. * Τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Περικλή Αγορογιάννη εξέφρασε με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας. * Σε δήλωσή του ο κ. Γιώργος Μανώλης, επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» του Δήμου Τεμπών τονίζει: «Η είδηση θανάτου του πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Περικλή Αγορογιάννη, προκαλεί θλίψη σε όλους τους πολίτες του Δήμου Τεμπών και γενικότερα του Νομού Λάρισας. Γνωριζόμαστε από τα χρόνια που πολιτευόταν με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ηταν πάντα ειλικρινής, αγωνιστής και ενεργούσε με γνώμονα την προσφορά για τον τόπο του. Οι σχέσεις μας ήταν εγκάρδιες. Θα σε θυμόμαστε για πάντα».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass