Σε ετοιμότητα η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τον χιονιά

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ - Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2019 15:09

Ευρεία σύσκεψη για την ετοιμότητα όλων των δυνάμεων ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται, σύμφωνα με τις προβλέψεις, να πλήξουν την Περιφέρεια Θεσσαλίας συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό των δυνάμεων των Δήμων, της Πυροσβεστικής, του Στρατού, της Αεροπορίας, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υποστήριξε τα εξής: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται σε ετοιμότητα. Ο καλύτερος συντονισμός φέρνει θετικά αποτελέσματα στην ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και στη μεταφορά των εμπορευμάτων. Όλες αυτές τις μέρες και την παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς υπήρξαν συντονισμένες επιχειρήσεις των μηχανημάτων μας και δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα στις περιοχές όπου είχαμε χιονοπτώσεις. Συντονιζόμαστε στον τομέα ευθύνης του ο καθένας για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον μηχανικό εξοπλισμό που διαθέτουμε. Κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας οι συμπολίτες μας να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας, ο δήμαρχος Τεμπών Κων/νος Κολλάτος, ο αναπληρωτής δημάρχου και υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ελασσόνας Διονύσης Μπαλούκας, ο αντιδήμαρχος Δήμου Κιλελέρ Γιάννης Κουκούτσης, ο υπεύθυνος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φαρσάλων Αναστάσιος Λιάπης, ο αντισμήναρχος Μπρέκας Γιάννης, ο ταγματάρχης Απόστολος Ζούκας, ο περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας ο αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Σκούπρας, ο ταξίαρχος, γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας Βασίλης Καραπιπέρης, ο διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ Λάρισας Λάμπρος Κίτσιος, ο εκπρόσωπος της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» Βάιος Γεωργαλόπουλος και ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Χρήστος Καραμπούζης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass