Οδικά έργα 200.000 ευρώ στον Νομό Λάρισας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2019 16:20

Στη χρηματοδότηση και υλοποίηση οδικών έργων συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ προχωρά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και συμβάσεις υλοποίησης έργων.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την «αποκατάσταση βατότητας - Αποχιονισμοί - Άρση Καταπτώσεων Π.Ε. Λάρισας» συνολικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, για «εργασίες - προμήθειες για τις ανάγκες του Οδικού και αντιπλημμυρικού δικτύου και λοιπών εγκαταστάσεων Π.Ε. Λάρισας», συνολικού προϋπολογισμού 24.000 ευρώ και για την «κατασκευή επενδεδυμένης Τάφρου στην Επαρχιακή Οδό Καρίτσας - Σπηλιάς», συνολικού προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «Προγραμματίζουμε και υλοποιούμε έργα ουσίας για τη Θεσσαλία και τους ανθρώπους της. Είμαστε κοντά στους πολίτες και στεκόμαστε με σεβασμό και ενδιαφέρον στις ανάγκες τους. Συνεχίζουμε καθημερινά το έργο μας με σχέδιο και προγραμματισμό υλοποιώντας έργα που συμβάλλουν στην ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass