Πανθεσσαλική συγκέντρωση του ΚΚΕ, κατά των Πρεσπών

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2019 16:06

Πανθεσσαλική συγκέντρωση – συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών διοργανώνει η κομματική οργάνωση Θεσσαλίας του ΚΚΕ, αύριο Πέμπτη 24 Ιανουαρίου ώρα 6.30 μ.μ. στην πλατεία ΑΤΑ της Λάρισας, με συνθήματα «Όχι στη Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, Όχι στα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, Όχι στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό, Ναι στη φιλία-αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών».

Στο προσκλητήριο των οργανωτών αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Τη Συμφωνία των Πρεσπών που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, την ήθελε, τη στήριξε και την επέβαλε όλη η αφρόκρεμα του ιμπεριαλισμού, όλη η αφρόκρεμα των πιο δολοφονικών, επιθετικών, πολεμοκάπηλων οργανισμών και χωρών που έχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια σπείρει τον εθνικισμό και τον θάνατο στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή. Η Συμφωνία υπηρετεί τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών γιατί βάζει ένα γειτονικό λαό στη φυλακή του ΝΑΤΟ. Προφανής στόχος αυτής της διαδικασίας ήταν να ενταχθεί η γειτονική χώρα στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, για να προχωρήσει η ευρωατλαντική ολοκλήρωση στα Δυτικά Βαλκάνια και να αποδυναμωθεί η επιρροή της Ρωσίας και άλλων ανταγωνιστών. Έχει την ευρωατλαντική σφραγίδα, γι' αυτόν τον λόγο παραμένουν τα σπέρματα του αλυτρωτισμού για ''Μακεδόνα πολίτη'', ''Μακεδονική γλώσσα'', που αφήνουν ανοιχτό το παράθυρο για να βρίσκει έδαφος η ανιστόρητη θεωρία του ''Μακεδονικού έθνους'' που δεν υπήρξε ποτέ στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

 Το ΚΚΕ θα καταψηφίσει αυτή τη συμφωνία στη Βουλή, όπως έχουμε ενημερώσει τον ελληνικό λαό από την πρώτη στιγμή που μπήκε η υπογραφή Τσίπρα δίπλα σε αυτή του Ζάεφ και θα την αντιπαλέψει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass