Nέα έργα 3,3 εκατ. ευρώ στο ν. Καρδίτσας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2019 15:43

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στη χρηματοδότηση και υλοποίηση έργων συνολικού προϋπολογισμού 3.314.214 ευρώ προχωρά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρόκειται για τα έργα: -“Αποκατάσταση-συντήρηση-βελτίωση οδικού δικτύου ΠΕ Καρδίτσας”, προϋπολογισμού 900.000€. -“Βελτίωση -Συντήρηση -Αποκατάσταση ζημιών στο ορεινό οδικό δίκτυο (Αργιθέας – Λίμνης Πλαστήρα) της ΠΕ Καρδίτσας”, προϋπολογισμού 500.000€. -“Βελτίωση -Συντήρηση -Αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο της ΠΕ Καρδίτσας (Δήμοι Καρδίτσας-Σοφάδων-Πλαλαμά)”, προϋπολογισμού 600.000€. - “Καθαρισμοί ποταμών-αποκατάσταση αντιπλημμυρικών έργων Π.Ε. Καρδίτσας”, προϋπολογισμού 400.000 €. -“Αποκατάσταση ζημιών στο δήμο Παλαμά προκληθεισών από τις έντονες βροχοπτώσεις”, προϋπολογισμού 109.954€. -“Σύνδεση Επιχειρήσεων με το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καρδίτσα”, προϋπολογισμού 200.000€. -“Διαγράμμιση οδοστρώματος σε τμήματα του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας”, προϋπολογισμού 240.000€. -“Αντιμετώπιση κατολισθικών φαινομένων Π.Ε. Καρδίτσας”, προϋπολογισμού 500.000€ -“Προμήθεια σωλήνων άρδευσης”, προϋπολογισμού 280.000€ -“Προμήθεια γαλβανισμένων σωλήνων”, προϋπολογισμού 70.000€ -“Μελέτη κυκλικών κόμβων οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας”, προϋπολογισμού 14.260 ευρώ. Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: “Με σχέδιο και προγραμματισμό, χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα ουσίας, τα οποία διεισδύουν στις επιθυμίες των ανθρώπων της παραγωγής. Στην καθημερινότητα του πολίτη δηλώνουμε παρών με τις Υπηρεσίες μας και με έργα χρήσιμα για τον κάθε Θεσσαλό. Έργα τα οποία συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και στη μεταφορά των προϊόντων. Παράλληλα ενισχύουμε την παραγωγική διαδικασία στην προσπάθεια μείωσης του κόστους παραγωγής”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass