Θεσσαλική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση Hermes Expo 2019 στις ΗΠΑ

Δημοσίευση: 23 Απρ 2019 16:22

Στην 28η διεθνή επιχειρηματική έκθεση Hermes Expo 2019, που πραγματοποιήθηκε σε 3 πόλεις των ΗΠΑ -Ουάσινγκτον, Φιλαδέλφεια και Νέα Υόρκη- συμμετείχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας. Στο πλαίσιο της έκθεσης, οργανώθηκαν «business to business» συναντήσεις με Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες, προκειμένου να δικτυωθούν οι θεσσαλικές επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλουν τα προϊόντα τους και να δραστηριοποιηθούν εξαγωγικά στην Αμερική.

Στο περιθώριο της πρώτης μέρας της έκθεσης στην Ουάσινγκτον, η θεσσαλική αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να συναντήσει ομογενείς επιχειρηματίες καθώς και βουλευτές του Αμερικανικού Κογκρέσου.
Δεύτερος σταθμός για την Hermes Expo ήταν η Φιλαδέλφεια, με μεγάλη συμμετοχή ομογενών και ενδιαφέρουσες συζητήσεις για συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων. Οι διοργανωτές παρέθεσαν δείπνο στους συμμετέχοντες φορείς στη διάρκεια του οποίου βραβεύτηκε και ο Λαρισαίος, στην καταγωγή, γνωστός καρδιοχειρουργός Σωτήρης Πράπας. Τα προϊόντα των θεσσαλικών επιχειρήσεων άφησαν άριστες εντυπώσεις και στη Νέα Υόρκη, τρίτο και τελευταίο σταθμό της Hermes Expo 2019. Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησαν ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και διά βίου Μάθησης Ν. Λιούπας και η πρ. αντιπεριφερειάρχης και εντεταλμένη σύμβουλος Μ. Μαμάρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass