Εργασίες ανακατασκευής της Κεντρικής πλατείας στο Δενδροχώρι

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2019 17:00

ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υπέγραψε χθες Παρασκευή με τον εργολάβο, το συμφωνητικό για την κατασκευή του έργου «Ανακατασκευή κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Δενδοχωρίου». Με 24.800€ ο εργολάβος κ. Βασίλης Μέγας ανέλαβε το έργο, που αφορά σε καθαίρεση του υπάρχοντος σιντριβανιού, καθαίρεση 70 τ.μ. υπάρχουσας πλάκας πεζοδρομίου, πλακόστρωση 765 τ.μ. με πλάκα πεζοδρομίου, κατασκευή νέων στηθαίων περιμετρικά του νέου τμήματος της πλατείας και κατασκευή κρασπέδων, όπου είναι απαραίτητο.

Όμως, όπως επισήμανε ο δήμαρχος Τρικκαίων, τα έργα δεν σταματούν εδώ και εξήγησε:

«Σύντομα θα υλοποιηθούν και οι εργασίες στη δεύτερη πλατεία του χωριού, οι κάτοικοι του οποίου ζήτησαν τη συνέχιση των έργων, μέσω και των συζητήσεων και της ψήφου στις πρόσφατες εκλογές, με την εμπιστοσύνη στη νυν δημοτική αρχή.

Οι εργασίες στη δεύτερη πλατεία θα αφορούν επίσης στο έργο «Διαμορφώσεις προσπελασιμότητας ΑμεΑ στην Τ.Κ. Δενδροχωριου Δ. Τρικκαίων», όπως ψηφίστηκε χθες Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι εργασίες θα γίνουν στο οικοδομικό τετράγωνο που βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία στην Τ.Κ. Δενδροχωρίου στο οποίο εδράζονται το κοινοτικό κατάστημα της πρώην Κοινότητας και ο Μορφωτικός Σύλλογος του χωριού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass