Αντλιοστάσια STOP στον Φαρσαλίτη

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2019 16:20

Μετά τις τελευταίες βροχοπτώσεις, κατά την επανέναρξη των αρδεύσεων, παρατηρήθηκε το φαινόμενο όλοι οι παραγωγοί να ζητάνε νερό την ίδια περίοδο.

Αυτό είχε ως συνέπεια, το αρδευτικό δίκτυο των επιφανειακών νερών να δεχτεί τεράστια πίεση, με συνέπεια να παρατηρηθούν φαινόμενα έλλειψης νερού στα καταληκτικά σημεία. Για την αντιμετώπιση των ελλείψεων πάρθηκε κοινή απόφαση του Δήμου Σοφάδων και του ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος, από αύριοΠέμπτη 1 Αυγούστου 8:00 το πρωί - έως μεθαύριο Παρασκευή 2 Αυγούστου 8:00 το πρωί, να σταματήσει η λειτουργία όλων των αντλιοστασίων που βρίσκονται μέσα στον Φαρσαλίτη και στα χωριά Ν. Ικόνιο, Γραμματικό, Γεφύρια, Άγιος Βησσάριος, Πασχαλίτσα, Κυψέλη. Με κοινή ανακοίνωση των δύο ΤΟΕΒ καλούνται όλοι οι αρδευτές για τον προγραμματισμό των εργασιών τους και ζητείται η κατανόησή τους, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα χωρίς δυσλειτουργίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass