Κάναμε τον Δήμο μας παράδειγμα...

Τόνισε ο Δημ. Παπαστεργίου στην τελετή ορκωμοσίας

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2019 22:34

ΤΡΙΚΑΛΑ ( Της ανταποκρίτριάς μας)

«Προφανώς δεν τα κάναμε όλα. Και δεν τα κάναμε όλα τέλεια. Και λάθη κάναμε και παραλείψεις είχαμε. Όμως αγωνιστήκαμε. Τρέξαμε παντού.

Σε Ελλάδα και Ευρώπη». Αυτά τόνισε χθες βράδυ, ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, στην τελετή ορκωμοσίας για τη νέα δημοτική περίοδο 2019-2023. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Μουσείου Τσιτσάνη, παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα, των βουλευτών Κατερίνα Παπακώστα και Αθανάσιο Λιούτα, των δημάρχων περιφερειακών δήμων και πλήθος κόσμου. Ο κ. Παπαστεργίου, στην τελετή ορκωμοσίας, δεν παρέλειψε να τονίσει ακόμα στην ομιλία του, πως «φέραμε τον Δήμο μπροστά, φέραμε τα Τρίκαλα στην πρώτη θέση, μέσα σε όλα τα προγράμματα, κάναμε τον Δήμο μας παράδειγμα για ό,τι πέτυχε». Για να εξηγήσει: «Και δεν το πέτυχε μόνος του ο δήμαρχος ή η δημοτική αρχή, οι αντιδήμαρχοι ή ο γ.γ. Το πέτυχε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο με την καλοπροαίρετη κριτική και τη συνεπή στάση του. Το πέτυχαν οι εργαζόμενοι του Δήμου. Είναι ωραίο να είσαι μέλος μιας ομάδας που κερδίζει! Το πέτυχαν οι αφανείς ήρωες, πρόεδροι των χωριών που έδωσαν καθημερινές μάχες. Το πετύχατε κυρίως εσείς! Η ίδια η κοινωνία». Εργα Ο δήμαρχος Τρικκαίων αναφέρθηκε και σε έργα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με εμβληματικότερα: Την ανάπλαση του Ληθαίου,Την Κεντρική πλατεία και την πλ. Εθν. Αντίστασης, Την οδό Καρδίτσης,Το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου,Τη λαϊκή αγορά, Το νέο κολυμβητήριο στον Αη Γιώργη και την ενεργειακή αναβάθμιση το κλειστού της Κατσιμήδου, Τη δημιουργία χώρων πολιτισμού στις αποθήκες του ΟΣΕ,Τη νέα μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων, Την αλλαγή του δικτύου ύδρευσης κ.ά. Ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου, δεν παρέλειψε ακόμα να τονίσει πως «πρέπει να δώσουμε έμφαση στα μικρά καθημερινά πράγματα», διευκρινίζοντας: «Και αν ξεχώριζα κάτι, θα ήταν η ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε στην καθαριότητα. Να γίνουμε ένας ακόμη πιο καθαρός Δήμος, να γίνουμε πρωταθλητές στην ανακύκλωση, να περιορίσουμε τη χρήση του πλαστικού». Παράλληλα είπε, πως η ίδια η κοινωνία, αποτελεί πλέον παράδειγμα προς μίμησην πανελλαδικά για τον αντικαπνιστικό νόμο, την ισορροπημένη της στάση στο προσφυγικό, τη χρήση του ποδηλάτου και την προσοχή που δίνει στις διαβάσεις των πεζών. Για να καταλήξει λέγοντας: «Αφήσαμε πίσω τα δύσκολα -έτσι θέλω να πιστεύω- και στο χέρι μας είναι να επανασχεδιάσουμε τους Δήμους μας και το Δημόσιο. Δήμους με λιγότερη γραφειοκρατία, με αντανακλαστικά και αποτελεσματικότητα, Δήμους που θα σκέφτονται περισσότερο τον πολίτη, που θα σκέφτονται περισσότερο σαν πολίτης. Αλλά και έναν πολίτη που θα σκέφτεται λίγο περισσότερο τον Δήμο του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass