Εργασίες σήμανσης στον αυτοκινητόδρομο

ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 25 Οκτ 2019 15:32

Σε προγραμματισμένες εργασίες σήμανσης του αυτοκινητόδρομου από τον κόμβο της Νίκαιας μέχρι τον κόμβο της Αγιάς προχώρησε χθες η Εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο και σε μήκος 7 χιλιομέτρων.

Ως εκ τούτου όλη η κίνηση διοχετευόταν μέσω της Λάρισας και της Λεωφόρου Καραμανλή, με αποτέλεσμα να παρατηρηθούν μεγάλες ουρές αυτοκινήτων (επιβατικών και φορτηγών).

Οι οδηγοί των επιβατικών ΙΧ αυτοκινήτων που περνούσαν από τον Σταθμό διοδίων του Μοσχοχωρίου (στο ρεύμα προς Λάρισα), επειδή χρειάστηκε να εγκαταλείψουν τον αυτοκινητόδρομο, πλήρωναν 30 λεπτά λιγότερο, αφού υπολογίστηκε η χρέωση 0,04 λεπτά/χλμ. μαζί με τον ΦΠΑ και τις υπόλοιπες χρεώσεις που υπάρχουν (στη σύμβαση) στον καθορισμό του βασικού κομίστρου.

Οι εργασίες, οι οποίες αποτελούν τμήμα γενικότερων παρεμβάσεων βελτίωσης της σήμανσης και της οδικής ασφάλειας, στο συγκεκριμένο σημείο ολοκληρώθηκαν χθες και σήμερα το ρεύμα της ΠΑΘΕ αναμενόταν να δοθεί στην κυκλοφορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass