Μικροθήβες και Ν. Αγχίαλος στο δίκτυο φυσικού αερίου

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΦΑΔΩΝ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2019 17:15

Με την ένταξη της Νέας Αγχιάλου και των Μικροθηβών στο δίκτυο διανομής, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ολοκληρώνει την τροφοδότηση των νέων περιοχών για το 2019.

Με μια ιδιαίτερα θερμή εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Βόλου και η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, υποδέχθηκαν η Ν. Αγχιάλος και οι Μικροθήβες το φυσικό αέριο. Έως το τέλος του 2019 οι επενδύσεις θα έχουν αγγίξει τα 25 εκ. € για την κατασκευή ενός σύγχρονου δικτύου 100 χλμ. ενώ οι συμβάσεις σύνδεσης θα ανέλθουν συνολικά στις 25.000, εκ των οποίων οι 8.000 αφορούν τη Θεσσαλία.

Στο Νομό Μαγνησίας υπάρχει ήδη ανεπτυγμένο δίκτυο φυσικού αερίου, από το δίκτυο διανομής τροφοδοτούνται οικιακοί καταναλωτές, η Α’ & Β’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, τα Δημοτικά, Δημόσια Κτίρια, Νοσοκομεία καθώς και εμπορικές επιχειρήσεις.

Ειδικότερα για τη Ν. Αγχίαλο, οι επενδύσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τα 2,5 εκ. € μέχρι το 2023.Έχουν ενταχθεί ήδη επτά δημοτικά κτίρια στο δίκτυο διανομής, ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον για οικιακή χρήση καθώς οι αιτήσεις ξεπερνούν τις 850 αλλά και για βιομηχανική χρήση.

Στην ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, τόνισε ότι, η εντός χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωση των έργων για την ανάπτυξη του δικτύου είναι αποτέλεσμα των συντονισμένων ενεργειών και της υψηλής τεχνογνωσίας που διακρίνει το προσωπικό και τη διοίκηση της Εταιρείας.Κύριο μέλημα της ΕΔΑ ΘΕΣΣαποτελεί η ασφάλεια του δικτύου, η αδιάλειπτη διανομή φυσικού αερίου, η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ηοικονομική αποδοτικότητα των επενδύσεων.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Γενικός Διευθυντής, κ. Μπακούρας δήλωσε ότι «έχει ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός μας για την ένταξη των περιοχών της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το 2019 και ακολουθεί η ένταξη στο δίκτυο διανομής του φυσικού αερίου του Παλαμά, της Αγιάς και των Σοφάδων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass