Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε σε τουριστική έκθεση στο Βελιγράδι

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2020 17:12

Έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για την επαγγελματική της παρουσία επέστρεψε από το Βελιγράδι η αποστολή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού “ΙFT 2020”, που πραγματοποιήθηκε στη σερβική πρωτεύουσα το διάστημα 20-23 Φεβρουαρίου.

Στην 42η έκθεση τουρισμού του Βελιγραδίου συμμετείχαν περισσότεροι από 880 συνεκθέτες, εκ των οποίων 250 ξένοι από 50 χώρες. Το ενδιαφέρον για τους θεσσαλικούς προορισμούς ήταν μεγάλο και η κίνηση αυξημένη σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Στην έκθεση συμμετείχαν φορείς και επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ οι πολυάριθμοι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τις ειδικές μορφές τουρισμού και τα νέα τουριστικά προϊόντα που αναπτύσσονται στην περιοχή.

Το «παρών» στην έκθεση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εσωτερικών (αρμόδιος για Μακεδονία – Θράκη) κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας στη Σερβία κ. Βασίλειος Προβελέγγιος.

Επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας Θεσσαλίας ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, ενώ σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός ανέφερε τα εξής: «Η Θεσσαλία φιλοξενεί κάθε χρόνο σημαντικό αριθμό Σέρβων τουριστών για τους οποίους αποτελεί γνωστό και αγαπημένο προορισμό διακοπών. Οι τουρίστες αναζητούν διαρκώς νέους προορισμούς και η Θεσσαλία, η οποία αναδεικνύεται τα τελευταία χρόνια σε δυναμικά ανερχόμενο τουριστικό προορισμό, μπορεί και προσφέρει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες και διαφορετικές επιλογές για κάθε εποχή του χρόνου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass