ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ:

Πακέτα αγάπης για 4.600 δικαιούχους

Δημοσίευση: 16 Απρ 2020 17:00

Μια μαραθώνια στην κυριολεξία προσπάθεια ολοκληρώνει σήμερα η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας, μοιράζοντας τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε 4600 περίπου δικαιούχους.

Για να ολοκληρωθεί η διανομή “επιστρατεύτηκαν” οι εργαζόμενοι του “Βοήθεια στο Σπίτι” καθώς και εργαζόμενοι των ΚΔΑΠ και άλλων κοινωνικών δομών του Δήμου που με δημοτικά αυτοκίνητα μοίρασαν πόρτα – πόρτα τα τρόφιμα στους δικαιούχους.

“Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να φτάσουμε και στον τελευταίο δικαιούχο. Περίπου 3200 πακέτα με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης μοιράστηκαν από τους εργαζόμενους του Δήμου στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ. Άλλα 1400 πακέτα μοιράστηκαν στους δικαιούχους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Είχαμε βάλει ένα στοίχημα να φτάσει στον κάθε δικαιούχο συμπολίτη μας το “πακέτο της αγάπης” πριν το Πάσχα και το κερδίσαμε δήλωσε η αντιδήμαρχος κ. Ουρ. Σούφλα.

Ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών κ. Τ. Σπάνιας δήλωσε: “Οργανώσαμε ένα στόλο 17 αυτοκινήτων με πληρώματα συνολικά 50 εργαζομένων στο Δήμο και πήγαμε από σπίτι σε σπίτι δικαιούχου. Στόχος ήταν να φτάσουμε έγκαιρα παντού και πιστεύω ότι τον πετύχαμε. Ως δημοτική αρχή εκμεταλλευόμαστε και το τελευταίο διαθέσιμο κονδύλι που υπάρχει ώστε να στηρίξουμε τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας”.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass