Συνάντηση Κ. Νούσιου με εκπροσώπους λαϊκών αγορών

Δημοσίευση: 16 Απρ 2020 17:02

Με αντιπροσωπεία παραγωγών αγροτικών προϊόντων του Ν. Καρδίτσας,στην οποία μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο γραμματέας της ΕΟΑΣΚ Ιωάννης Τσιούτρας και ο ταμίας της ΕΟΑΣΚ Άρης Πολυγένης, συναντήθηκε το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος για το θέμα της λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Οι παραγωγοί οι οποίοι έθεσαν το ίδιο θέμα και στον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, επανέλαβαν το αίτημά τους για άμεση λειτουργία των λαϊκών αγορών του νομού.

Ζήτησαν ωστόσο την παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη στο αρμόδιο υπουργείο για την άμεση ένταξη του κλάδου τους στους ΚΑΔ, ώστε να λάβουν την χρηματική ενίσχυση των 800 ευρώ, αλλά και πρόσθετα μέτρα στήριξης για την παραγωγή των επόμενων μηνών, με βάση τις δηλώσεις καλλιέργειας.

Επιπλέον του έθεσαν και το θέμα της διάθεσης των προϊόντων τους σε οικονομικά ασθενείς κοινωνικές ομάδες, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Από την πλευρά του ο κ. Νούσιος επεσήμανε ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη προκειμένου να λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές στην Καρδίτσα, με τη συμμετοχή όμως μόνο των παραγωγών και φυσικά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass