Πέθανε ο παιδίατρος Αντώνης Πανάγος

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2020 16:12

Απεβίωσε χθες ο γνωστός Λαρισαίος παιδίατρος Αντώνης Πανάγος, μετά από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Καταγόμενος από το Καλοχώρι, άσκησε στη Λάρισα την Παιδιατρική για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες σε πλήθος οικογενειών της περιοχής, διακριθείς για το ήθος του, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την επιστημονική του επάρκεια.
Ο 65χρονος παιδίατρος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Βιργινία Παπαγεωργίου, συμβολαιογράφο, την κόρη τους νομικό που εργάζεται στην Αγγλία, τον γιο τους γιατρό και τον μικρότερό τους γιο, που τελειώνει φέτος το Λύκειο.
Η κηδεία του Αντώνη Πανάγου θα γίνει σήμερα στις 5.30 μ.μ. από τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλίου.
* Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Ντ. Γιαννακόπουλος αναφέρει: "Θλίψη σκόρπισε σε όλους τους συναδέλφους μας, αλλά και στην κοινωνία της Λάρισας, η είδηση του πρόωρου θανάτου του παιδιάτρου Αντώνη Πανάγου. Φίλος αδελφικός, συνάδελφος και συνεργάτης τόσο σε επιστημονικό επίπεδο όσο και σε συνδικαλιστικό. Επί σειρά ετών εκπρόσωπος του Συλλόγου μας στον ΠΙΣ, καθώς και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Ν. Λάρισας, αλλά και εκλεγμένος στα συλλογικά όργανα του ΙΚΑ. Όλα αυτά τα χρόνια αγωνιστήκαμε μαζί για την προώθηση των προβλημάτων του κλάδου μας, αλλά κυρίως για την αναβάθμιση της παροχής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στα παιδιά των συμπολιτών μας.
Ο ήπιος χαρακτήρας του, η φιλική του παρέα, η άριστη κοινωνική συμπεριφορά του, το γελαστό πρόσωπό του θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη όλων μας. Καλό ταξίδι φίλε Αντώνη".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass