Αρνείται την κατηγορία ο 40χρονος επιδειξίας

ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2020 17:15

Τριήμερη προθεσμία, προκειμένου να παρίσταται συνήγορος κατά την εκδίκαση της υπόθεσής του, ζήτησε και έλαβε χθες από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας, ο 40χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας

αξιοπρέπειας. Ο 40χρονος Λαρισαίος συνελήφθη προχθές βράδυ, μετά από καταγγελία 17χρονης μαθήτριας σύμφωνα με την οποία της επέδειξε τα γεννητικά του όργανα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», η 17χρονη περπατούσε στην οδό Ρούσβελτ, στο Κέντρο της Λάρισας, όταν διασταυρώθηκε με τον 40χρονο, ο οποίος ενώ καθόταν στο μηχανάκι του, επέδειξε τα γεννητικά του όργανα στη 17χρονη.
Μετά την καταγγελία του γεγονότος στην αστυνομία, από την 17χρονη και τον πατέρα της, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη του 40χρονου ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες – κατά την παραπομπή του χθες ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, αρνήθηκε την κατηγορία. Ο 40χρονος παραπέμφθηκε στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο όπου ζήτησε να του δοθεί η δυνατότητα να εκδικαστεί η υπόθεσή του παρουσία συνηγόρου. Αίτημα που έγινε δεκτό και έτσι του δόθηκε ολιγοήμερη αναβολή, ενώ παράλληλα αφέθηκε ελεύθερος.
Για την ίδια υπόθεση από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε ότι συνελήφθη, προχθές βράδυ «από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι, ο δράστης προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια ανήλικου κοριτσιού, ενώ κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη».
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass