«Αχρείαστα αυτή τη στιγμή τέτοια κομματικά φεστιβάλ»

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΑΓΙΑ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ΑΠΟΡΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2020 17:14

Τους προβληματισμούς της για τη διενέργεια του φεστιβάλ της ΚΝΕ, εν μέσω πανδημίας, στο Στόμιο, εκφράζει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Αγιά Νέα Εποχή», αναφέροντας τα εξής:


«Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας ανησυχία για το επερχόμενο φεστιβάλ κομματικής οργάνωσης στο Στόμιο. Αυτές τις ημέρες, η χώρα μας γενικότερα και ο τόπος μας ειδικότερα, αγωνιζόμαστε ώστε να καρπωθούμε τα οφέλη της επώδυνης καραντίνας των προηγούμενων μηνών. Ισορροπούμε σε ένα λεπτό σχοινί ανάμεσα στο άνοιγμα των συνόρων και την προστασία του κοινωνικού συνόλου από μια αναζωπύρωση της πανδημίας, προκειμένου να μπορέσει η χώρα να κερδίσει ένα μέρος του παγκόσμιου τουριστικού πακέτου που φαίνεται στο μεγαλύτερο μέρος του για φέτος χαμένο. Θεωρούμε πως τέτοιες κομματικές εκδηλώσεις είναι αχρείαστες αυτήν τη στιγμή και μόνο αρνητικό ισοζύγιο μπορούν προκαλέσουν.
Απορούμε τόσο με την απόφαση του δημάρχου Αγιάς όσο και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που επέτρεψαν τη διεξαγωγή. Δεν γνωρίζουμε αν μπορούσαν να την αποτρέψουν, πάντως θα μπορούσαν σίγουρα να την αποθαρρύνουν. Θα είχαν άλλωστε συμμάχους τους κατοίκους της περιοχής. Φαίνεται όμως πως λίγο τους απασχολεί. Για την ιστορία η παράταξή μας διά του εκπροσώπου μας στο διοικητικό συμβούλιο του κάμπινγκ, σεβόμενοι την προσπάθεια του λαού μας στη διάρκεια της πανδημίας αλλά και την ανησυχία των κατοίκων, ψήφισε αρνητικά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass