Πτώση από ύψος η αιτία θανάτου της 16χρονης

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση - Ράγισαν καρδιές στην κηδεία

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2020 19:43

ΤΡΙΚΑΛΑ
Η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα αναφέρει «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ ύψους».

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί πώς βρέθηκε το κορίτσι στον λόφο του Προφήτη Ηλία, ποιους είχε συναντήσει νωρίτερα και με ποιους είχε τηλεφωνική επικοινωνία ή συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, η 16χρονη, «έφερε βαριές κακώσεις στο κρανίο και στο θώρακα συμβατές με πτώση εξ’ ύψους», ενώ τόνισε ότι αναμένονται οι τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις το επόμενο διάστημα. Σημειώνεται πως η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες ώστε να διαλευκάνει την υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι προχθες έδωσε κατάθεση και ένας νεαρός 27 ετών ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πως βρέθηκε με την 16χρονη νωρίς το ίδιο βράδυ της Τρίτης και να την αποβίβασε από το αυτοκίνητό του γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μάλιστα λέγεται πως αυτό έχει καταγραφεί και από τις κάμερες.


ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ
Εν τω μεταξύ ράγισαν καρδιές στην κηδεία της που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας, παρουσία πλήθος κόσμου και κυρίως παιδιών και φίλων της αδικοχαμένης κοπέλας.
Φίλοι και συγγενείς συνόδευσαν με μοιρολόγια το κορίτσι στην τελευταία του κατοικία ενώ δεν έχουν σταματήσει να επιμένουν να ζητούν δικαίωση στη μνήμη της.
Αργά το μεσημέρι στο χώρο του συμβάντος στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία αφίχθη ο ιατροδικαστής που όρισε η οικογένεια παρουσία του δικηγόρου όσο και των εντολέων του πραγματοποίησε τη δική του πραγματογνωμοσύνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass