Φαινόμενα εκφυλισμού του ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2020 17:05

«Τα φαινόμενα εκφυλισμού του ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας είχαν ως αποτέλεσμα τα ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια της εκπαιδευτικής κοινότητας του νομού και όχι μόνο...» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας. Με αφορμή τη νέα θητεία του

ΠΥΣΔΕ, αναφέρει: «Η ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας εύχεται καλή θητεία στη νέα διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας και επιτυχία στο δύσκολο έργο της.
Η ΔΑΚΕ ,όπως διαχρονικά πράττει, θα στηρίζει κάθε ενέργεια της διοίκησης που θα συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων καθηγητών και μαθητών, αλλά θα διαφοροποιείται και θα βρίσκεται σταθερά απέναντι σε οποιαδήποτε απόφαση θίγει κεκτημένα δικαιώματα και δίκαια αιτήματά τους.
Παράλληλα ευχόμαστε καλή θητεία και στο νέο ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας, το οποίο τα τελευταία χρόνια ταλανίζεται από τεράστια προβλήματα, αντιπαλότητες, ακραίες αντιπαραθέσεις, αντισυναδελφικές συμπεριφορές και εμμονές καθώς και από δικαστικές διαμάχες ένθεν κακείθεν του τέως ΔΔΕ, των διορισμένων αλλά και των αιρετών μελών. Τα φαινόμενα αυτά εκφυλισμού του ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας είχαν ως αποτέλεσμα τα ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια της εκπαιδευτικής κοινότητας του νομού και όχι μόνο. Η ΔΑΚΕ θεωρεί πως το ζητούμενο στο νέο ΠΥΣΔΕ είναι η ηρεμία, η συνεργασία και η πλήρης διαφάνεια.
Η ΔΑΚΕ είναι αδιαπραγμάτευτα υπέρ της ανάρτησης μορίων και πινάκων στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ ώστε ο συνάδελφος που διεκδικεί υπηρεσιακή αλλαγή να έχει πλήρη γνώση και άποψη. Οποιοσδήποτε δεν υιοθετεί την πλέον δημοκρατική θέση της παράταξης είναι ξεκάθαρα εκτός της λογικής της.
Τέλος ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά στις/στους συναδέλφισσες/συναδέλφους μας καθώς και σε μαθητές και γονείς. Η ΔΑΚΕ και αυτή την πλέον δύσκολη, λόγω της πανδημίας, σχολική χρονιά θα βρίσκεται σταθερά δίπλα τους με ρεαλισμό, σύνεση αλλά και αποφασιστικότητα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass