«Τα ψέματα δεν προλαβαίνουν ποτέ να γεράσουν»

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΤΑ ΓΑΤΣΑ ΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2020 15:16

Βολές κατά της Δημοτικής Αρχής Ελασσόνας, από τον πρώην δήμαρχο Ν. Ευαγγέλου

για το θέμα της Γαλακτοκομικής Σχολής. Με αφορμή την απάντηση της υπ. Παιδείας σε ερώτηση του βουλευτή Λάρισας Βασ. Κόκκαλη, ο κ. Ευαγγέλου καταλογίζει στον διάδοχό του ότι συνειδητά δε θέλει τη λειτουργία της Σχολής.
Σε ανακοίνωση ο κ. Ευαγγέλου αναφέρει:
«Είναι γνωστή σε όλες και όλους τους νέους ανθρώπους της περιοχής Ελασσόνας η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλαμε ως Δημοτική Αρχή για την Ίδρυση και τη λειτουργία της Γαλακτοκομικής Σχολής στην Ελασσόνα.
Δεν σταματήσαμε ποτέ, ούτε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε έξω στην τοπική κοινωνία, να παλεύουμε προκειμένου να διατηρηθεί η Σχολή και να ασχοληθεί η παρούσα Δημοτική Αρχή με το θέμα με τη σοβαρότητα που του αρμόζει.
Δυστυχώς οι περισσότερες απαντήσεις που λαμβάναμε ως παράταξη ήταν “Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”.
Η Δημοτική Αρχή Γάτσα-Καρανίκα δεν ήθελε και δεν θέλει να λειτουργήσει η συγκεκριμένη Σχολή, το γιατί θα πρέπει να το δώσει ως απάντηση τώρα πια στους πολίτες της Ελασσόνας, αφού μέχρι τώρα κρυβόταν μέσα από αφηρημένες απαντήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε μια απέλπιδα προσπάθεια να χρεώσει στην αντιπολίτευση τη μη συνέχιση της λειτουργίας της.
Δεν είμαστε εμείς που θα πρέπει να τους πληροφορήσουμε Δημοτική Αρχή.
Τώρα λοιπόν που σε ερώτηση του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Β. Κόκκαλη η αρμόδια Υπουργός τού χρεώνει έλλειψη ενδιαφέροντος, τι θα πει; Φταίει η κ. Κεραμέως και στο τέλος όλοι, εκτός από τον ίδιο και τους συνεργάτες του;
Στην πραγματικότητα βέβαια η νέα Δημοτική Αρχή θα έπρεπε να προχωρήσει στην ολοκλήρωση και τη δημοπράτηση της μελέτης, προκειμένου να κατασκευαστεί κτίριο για τη στέγαση της Σχολής, όπως και στην προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού.
Η παραχώρηση του χώρου και αυτό θα πρέπει να σημειωθεί στο 2ο ΔΙΕΚ ήταν προσωρινή, καθώς ο κύριος στόχος ήταν η Σχολή να αποκτήσει τον δικό της χώρο και να λειτουργήσει αυτόνομα.
Θα επαναλάβουμε για άλλη μία φορά ότι η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να βάλει ταφόπλακα σε όλα τα έργα που φέρουν την υπογραφή μας και βαφτίζει δικά της αυτά που έτυχε να ολοκληρώνονται επί θητείας της.
Να λοιπόν που άλλο ένα ψέμα δεν προλαβαίνει να γεράσει, μόνο που με ψέματα δεν διοικείται ένας Δήμος.
Ζητούμε την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου και τη συσπείρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για να στηρίξουν το αίτημα της τοπικής κοινωνίας έστω και τώρα».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass