ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συντονισμός για καθαρισμό συνοικιών

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2020 19:16

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή από τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας για τον καθαρισμό και το πλύσιμο δρόμων, πεζοδρομίων, πλατειών και κοινόχρηστων χώρων της πόλης.

Η επιχείρηση έγινε περιφερειακά και εξελίχθηκε με τη συνδρομή του Πυροσβεστικού Σώματος που μετείχε με 10 οχήματα, ενώ για μία ακόμα φορά σημαντική ήταν η συνδρομή των υδροφόρων όμορων Δήμων (Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλος).
Σε όλα τα σημεία όπου γινόταν οι εργασίες καθαρισμού βρέθηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος καθώς και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δ. Παπαστεργίου. Οι δυο Δήμαρχοι συνομίλησαν τόσο με τους εργαζομένους που επιχειρούσαν για τον καθαρισμό και το πλύσιμο των δρόμων, όσο και με τους πλημμυροπαθείς κατοίκους των συνοικιών. Οι δύο αυτοδιοικητικοί μπήκαν σε σπίτια, άκουσαν τους κατοίκους να περιγράφουν την εφιαλτική νύχτα της 18ης Σεπτεμβρίου και τους ενημέρωσαν για τις κινήσεις που γίνονται από την πλευρά του Δήμου και της αυτοδιοίκησης ώστε η περιοχή μας να ορθοποδήσει και πάλι. Σε ό,τι αφορά στην επιχείρηση καθαρισμού αυτή εξελίχθηκε μέχρι τις απογευματινές ώρες ενώ κοινή ήταν η διαπίστωση ότι ήταν αρκετά θετικά τα αποτελέσματα. Ωστόσο η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, ώστε να επιστρέψουν αυτές οι περιοχές στην προηγούμενη κατάσταση.
Την όλη επιχείρηση συντόνιζε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Σωτ. Αντωνίου ο οποίος από την ημέρα της πλημμύρας και μέχρι σήμερα ανάλαβε την τεράστια προσπάθεια καθαρισμού της πόλης και των χωριών.
Σημαντική ήταν η συμβολή για την επιτυχία της επιχείρησης τόσο της Τροχαίας όσο και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass