Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 18 Νοε 2020 15:22

ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ


«Τιμάμε τους αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, του αντιδικτατορικού αγώνα της 7ετίας 1967-1974», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων, Εργαστηρίων, Διαγνωστικών Κέντρων Λάρισας, επισημαίνοντας: «Ο αγώνας τους, έφερε την πτώση της Δικτατορίας και κληροδότησε στις επόμενες γενιές, συνθήματα και αιτήματα που παραμένουν και σήμερα επίκαιρα.
Στις σημερινές συνθήκες ο αγώνας των εργαζομένων και της νεολαίας συνεχίζεται. Ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, για εργατικά δικαιώματα, για δημόσια σύγχρονη δωρεάν υγεία. Στον αντίποδα του αγώνα του λαού βρίσκεται η Κυβέρνηση που νομοθετεί με το χουντικής έμπνευσης δόγμα «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Η Κυβέρνηση που άφησε ανοχύρωτο το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, που επέτρεψε ανεξέλεγκτα τον τουρισμό, που άφησε τις σχολικές αίθουσες με 25 παιδιά, που δεν φρόντισε για την αποσυμφόρηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, χρησιμοποιεί την πανδημία για να καταστείλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις. Καταδικάζουμε την αυταρχική απόφαση της κυβέρνησης για την απαγόρευση του αγωνιστικού γιορτασμού της 17ης Νοέμβρη. Καταδικάζουμε την απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των τριών ατόμων σε όλη την χώρα, ως τις 18/11».

 

Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταθμού
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος περιοχής Σταθμού ‘’Φίλων ο Λαρισαίος’’ και η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Λάρισας διοργανώνουν αιμοδοσία την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, τις ώρες 9 π.μ. έως 1 μ.μ.. Την αιμοληψία θα κάνει η Μονάδα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass