Να εμβολιαστούμε, αγνοείστε το έγγραφο

Ανακοίνωση των εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2021 19:14

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας)
Ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρδίτσας σχετικά με το έγγραφο συναίνεσης για τον εμβολιασμό κατά COVID-19 που δημιούργησε σάλο ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα ο Υπουργός Υγείας να ζητήσει την άμεση παραίτηση του Διοικητή.


Στο περιεχόμενό της αναφέρονται τα παρακάτω:
«Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γ.Ν.Καρδίτσας, καταδικάζει την ύπαρξη του εγγράφου συναίνεσης, που διακινούνταν στα εμβολιαστικά κέντρα του Νοσοκομείου μας και έπρεπε να υπογράψουν όσοι συνάδελφοι θα εμβολιαζόταν. Το συγκεκριμένο έγγραφο, δεν προβλέπεται στις οδηγίες του Υπουργείου σχετικά με τον εμβολιασμό, το οποίο μετέφερε την ευθύνη, για τυχόν παρενέργειες του εμβολίου, στους εργαζόμενους. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα εμβόλιο, το οποίο έχει εγκριθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Ο Σύλλογος, μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν, απαίτησε αμέσως την απόσυρση του εγγράφου και παρότρυνε τους εργαζόμενους, να μην το υπογράψουν και να συνεχιστεί κανονικά ο εμβολιασμός. Όπως μας ενημέρωσαν, ο Διοικητής του Νοσοκομείου μας, λίγο πριν την παρέμβαση του Συλλόγου, παρευρέθηκε στον χώρο του εμβολιασμού ζητώντας την άμεση απόσυρση του σχετικού εγγράφου, διότι όπως δηλώνει ο ίδιος, δεν γνώριζε την ύπαρξή του και δεν είχε δώσει την έγκρισή του γι’ αυτό. Ζητούμε, όπως αποκατασταθεί η αλήθεια και αναλάβουν την ευθύνη ,όποιος ή όποιοι συνέταξαν και διακίνησαν με ευθύνη τους το εν λόγω έγγραφο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass