«Υβριδικός» χλοοτάπητας και ελαστικό ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας

Δημοπρατούνται έργα 1 εκατ. ευρώ σε συνεργασία Τσιάκου-Αυγενάκη

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2021 17:16

Επαφές με τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, είχε τις τελευταίες ημέρες ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος προκειμένου να σταλεί άμεσα η άδεια δημοπράτησης των έργων κατασκευής νέου χλοοτάπητα και καινούριου ελαστικού ταρτάν στο γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας που είχε πληγεί από την πλημμύρα του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός».


Οι σχετικές παρεμβάσεις ύψους περίπου 1.000.000 ευρώ, αποφασίστηκε να χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και όπως δήλωσε ο κ. Τσιάκος, αναμένεται να εκδοθεί η άδεια και να δημοπρατηθούν τα έργα μέσα στον Ιανουάριο.
Τη μελέτη για τις απαιτούμενες εργασίες έφτιαξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
Αξιοσημείωτο είναι ότι θα σκαφτεί εξ’ αρχής όλο το έδαφος, στη συνέχεια θα τοποθετηθούν ειδικές επιστρώσεις, προηγμένο σύστημα απορροής υδάτων - άρδευσης και μετά θα μπει ο νέος χλοοτάπητας τελευταίας τεχνολογίας (υβριδικός), στα πρότυπα αυτού που διαθέτει το γήπεδο «Καραϊσκάκης».
Ο συγκεκριμένος χλοοτάπητας επιλέχθηκε διότι ενδείκνυται για εδάφη που έχουν θέματα όπως αυτό του Σταδίου της Καρδίτσας, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα μεγαλύτερης αντοχής και ανθεκτικότητας σε σχέση με το φυσικό χόρτο και δεν χρειάζεται συνεχή περιποίηση.
Υπογραμμίζεται τέλος ότι έχει ενταχθεί στο ΠΔΕ και αναμένεται να εκτελεστεί παράλληλα και το πολύ σημαντικό έργο «Διαμόρφωση Στεγασμένου Χώρου Προπόνησης Αθλητών» ύψους 84.000 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass