Συνθήματα στα γραφεία ΝΔ και Ελένης Αξιόγλου

ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΧΘΕΣ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2021 16:25

Συνθήματα έξω από τα γραφεία της ΝΔ αλλά και το δικηγορικό γραφείο της πολιτευτή της ΝΔ, Ελένης Αξιόγλου, έγραψαν άγνωστοι προχθές βράδυ. Συγκεκριμένα, τόσο στα γραφεία της ΝΔ όσο και σε γειτονικά κτίρια, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα με αφορμή

την υπόθεση του καταδικασθέντος για συμμετοχή στην οργάνωση «17Ν», Δημ. Κουφοντίνα, ενώ έξω από το γραφείο της κ. Αξιόγλου, μέλη πρωτοβουλίας από τον αναρχικό/αντεξουσιαστικό χώρο ανήρτησαν πανό στο οποίο τονίζεται «Καμία ανοχή στην κουλτούρα του βιασμού και την κάθε Αξιόγλου που την υπερασπίζεται», ενώ άγνωστοι έγραψαν συνθήματα έξω από το δικηγορικό της γραφείο.
Η ΕΛΕΝΗ ΑΞΙΟΓΛΟΥ
Με αφορμή την αναγραφή των συνθημάτων η πολιτευτής της Ν.Δ. και δικηγόρος Λένα Ι. Αξιόγλου σε δήλωσή της τονίζει:
"Στις 26.1.21 ειδοποιήθηκα από Ασφάλεια Λάρισας ότι το Αναρχικό Αντιεξουαστικό Κίνημα ανήρτησε πανό με το όνομά μου έξω από δικηγορικό γραφείο μου και προκάλεσε ζημία στους τοίχους γραφείου με αναγραφή συνθημάτων ότι «Το παραμύθι σας έρχεται από τον Μεσαίωνα όπως και οι απόψεις σας» αναφερόμενοι στις δηλώσεις σε συνέντευξή μου σε ιστοσελίδα στις 25 και 26.1.21. και για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, ότι δηλαδή το παραμύθι Κοκκινοσκουφίτσα αν και μεσαιωνικό, δείχνει ότι και οι γυναίκες καλό είναι να αυτοπροστατεύονται, γιατί ο «λύκος» επικίνδυνος και πιθανό να «κατασπαράξει».
Εκφράζω τη λύπη μου, αποδοκιμάζω τη βιασύνη να χαρακτηρίσουν απόψεις μου για προστασία γυναικών από κάθε βιασμό και βία, που σίγουρα παρερμηνεύουν. Ταυτόχρονα η όλη υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, που είναι η αποκλειστικά αρμόδια να κρίνει τα γεγονότα στην αφήγηση της σεβαστής Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου, που άριστα γνωστοποίησε την άσκηση βίας στο πρόσωπό της.
Η Ν.Δ. αναγνωρίζει στο κάθε στέλεχός της, που τυγχάνει και δικηγόρος, να έχει άποψη, και αυτό μας κρατά ενωμένους δυνατά".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass