Ανοιχτά σήμερα τα σχολεία στη Λάρισα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2021 17:10

Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δημόσια και ιδιωτικά, γενικής και ειδικής αγωγής στον Δήμο Λαρισαίων. Κανονικά θα λειτουργήσουν επίσης τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ καθώς και οι Βρεφονηπιακοί και

Παιδικοί Σταθμοί. Επίσης σήμερα κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Κιλελέρ (Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια).
Στον Δήμο Τεμπών σήμερα οι σχολικές μονάδες θα είναι ανοιχτές, με εξαίρεση τα σχολεία σε Αιγάνη, Αμπελάκια και Καλλιπεύκη που θα παραμείνουν κλειστά.
Στον Δήμο Αγιάς κλειστές θα παραμείνουν και σήμερα οι σχολικές μονάδες στις Δημοτικές Ενότητες Μελιβοίας και Ευρυμενών, ενώ στις Δημοτικές Ενότητες Αγιάς και Λακέριας όλες οι βαθμίδες (Παιδικό Σταθμό έως Λύκειο) θα λειτουργήσουν κανονικά στο ωράριό τους.
Στους Δήμους Τυρνάβου και Φαρσάλων τα σχολεία όλων των βαθμίδων δεν θα λειτουργήσουν σήμερα λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε η χιονόπτωση –παγετός των τελευταίων ωρών.
Στον Δήμο Ελασσόνας, ανοιχτές θα είναι οι σχολικές μονάδες των Δημοτικών Ενοτήτων Ελασσόνας, Ολύμπου, Ποταμιάς και Τσαριτσάνης, ενώ κλειστές θα μείνουν οι σχολικές μονάδες των Δημοτικών Ενοτήτων Αντιχασίων, Βερδικούσιας, Καρυάς, Λιβαδίου και Σαρανταπόρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass